Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Korfbal

altior-logoEindelijk is het dan weer zover, we gaan weer korfballen. Na een onderbreking van ruim 2 maanden zijn afgelopen week de trainingen weer hervat en gaan onze teams zich weer klaarstomen voor een nieuwe competitie. We beginnen natuurlijk weer buiten, met de veldcompetitie en gaan later dan beginnen aan de zaalcompetitie.

Het belooft ook dit jaar weer ontzettend spannend te worden, buiten en binnen, en hopen we dat de Senioren 1 zich blijven handhaven, na de promotie van afgelopen seizoen, in de Hoofdklasse en misschien zit er zelfs nog meer in ….. wie weet !!!! De competitie begint weer in het weekend van 11-12 september maar tot dan zijn er diverse oefenwedstrijden en toernooitjes.

Het begint al a.s. Zaterdag 28 augustus voor de junioren A1 en aspiranten B1 en C1 met een toernooi bij Be Quick in Nuland. Op Zondag 29 augustus laten de Senioren 1 en 2 hun kunsten weer zien tijdens een toernooitje op onze velden. U bent als supporter natuurlijk weer van harte welkom aan de Droevendaal. Voor meer wedstrijden en het complete wedstrijdprogamma kun je terecht op www.altior-korfbal.nl. Tot zientjes.