Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Korfbal

altior-logoDe korfbalsters van Altior 1 beginnen zondag de competitie met een uitwedstrijd in de hoofdklasse tegen Klimroos uit Hoogeloon. Voor de nu spelende dames is het de tweede keer dat zij op het veld in de hoofdklasse spelen.

 Het doel van de groep is om aan de bovenkant van de ranglijst mee te gaan doen. Die positie is mogelijk als de jonge ploeg het goede niveau van de voorbereiding weet vast te houden.
De wedstrijd tegen Klimroos is een mooie gelegenheid om te laten zien waar de ploeg staat. Klimroos eindigde vorig jaar in de middenmoot van de hoofdklasse.
De wedstrijd begint om 13.00 uur.
Donderdag 16 september speelt Altior thuis de bekerwedstrijd tegen DDW uit Hoge Mierde. Een tegenstander die in de andere hoofdklasse uitkomt en daar wil laten zien dat zij thuishoren in de topklasse. Deze wedstrijd begint om 20.00 uur op sportpark Droevendaal. Supporters zijn weer zoals altijd … WELKOM !!!
Het tweede team start zondag de uitwedstrijd tegen het tweede team van DDW. Het tweede team speelt in de reserve hoofdklasse en wil er alles aan doen om de degradatie van vorig jaar ongedaan te maken.
De senioren 3 en 4 hebben hun 1e wedstrijd zondag thuis om 10.30 uur.
Maar zaterdag beginnen eerst onze pupillen, aspiranten en junioren
aan hun  1e wedstrijd.
Zie het complete wedstrijd progamma op  WWW.ALTIOR-KORFBAL.NL.