100919_Sylvia_VermeulenAltior 1 - Avanti 1   uitslag: 12-10
Altior 2 – Avanti 2   uitslag: 6-4
Noviomagum – Altior 3   uitslag: 6-5
Nijnsel 1 – Altior 4   uitslag: 7-7

Altior 5 – NDZW 4
We hadden een goede start van het seizoen. In de eerste helft werd gescoord door Marice, Janneke en Marita en éénmaal door de tegenpartij. Na de rust konden we verder uitlopen naar 5-3 door Janneke en Wieneke. Juliënne scoorde 2 maal maar ook de tegenstandsters hadden er zin in en kwamen terug tot 7-6.

De Peelkorf A1 – Altior A1  uitslag: 13-6

De Korfrakkers B1 – Altior B1  uitslag: 4-2

Flash B3 – Altior B2   uitslag: 2-8

Altior C1 – Avanti C1
We kregen vandaag bezoek uit Schijndel en keken gelijk op …. Wat waren sommige
meiden groot !!  We werden al gewaarschuwd dat we moesten blijven opletten, snel en geconcentreerd ons eigen spel moesten gaan spelen. Maar ondanks dat kwamen we achter 0-1. We gingen daarna wel iets beter spelen maar kwamen niet aan het niveau van afgelopen week. Toch kwam de gelijkmaker met een afstandschot van Kaylee.
Maar Avanti bleef de betere ploeg en kwam toch weer op voorsprong. Maar ook wij bleven kleine kansjes houden wat uiteindelijk met een goede aanval leidde tot wederom de gelijkmaker met een doorloopbal van Nieke-Janne. We gingen van speelhelft wisselen en lette even niet op de snelle uitbraak van Avanti die gelijk de 2-3 scoorden. We probeerde nog van alles maar we bleven achter met lege handen !!! Dames ondanks dit verlies van een C1 team dat al langer bij mekaar is hebben we toch weer geleerd dat je geconcentreerd moet blijven 2x25 minuten lang en dat we het de bezoeksters uit Schijndel het toch moeilijk hebben gemaakt !!

Tuldania C1 – Altior C2   uitslag: 2-1

Altior C3 – Geko C1   uitslag: 3-4

Blauw Wit D1 – Altior D1
Vandaag moesten we uit tegen Blauw-Wit in Handel. We begonnen onze wedstrijd goed
al dachten we dat we geen kans hadden, want het waren wel hele grote meiden maar
ondanks dit wisten we ons eerste doelpunt te scoren. Deze werd gescoord door
Demi Verkuijlen en kwam door een hele mooie gooibeweging van Vera van Grinsven.
Dames ondanks ons harde werken scoorde de tegenpartij toch nog twee doelpunten
en kwamen we achter met 2-1, maar dames ik vind dat we hard gewerkt hebben.
Dames TOP.

Avanti D1 – Altior D2   uitslag: 11-0

Altior E1 – Prinses Irene E1  uitslag: 0-2  strafworpen: 7-5

Altior E2 – Alico E1   uitslag: 0-1  strafworpen: 4-5

Flash F1 – Altior F1
Een sterke tegenstander maar we gingen er vol tegenaan.
En ook met resultaat. Een paar schoten op de korf die er helaas net niet in gingen. Jammer. Maar doordat de meiden er steeds weer prima voorsprongen lukte het Flash ook niet om te scoren ! Dus de rust in met 0-0.
Na de rust er weer tegenaan. Weer goed verdedigd en ook weer een paar kansen die er helaas niet in gingen. De eindstand werd dan ook 0-0.
Toen de strafworpen nog. Ook dat werd gelijk 3-3. Prima gespeeld dames en ga zo door !!