altior-logoStormvogels 1- Altior1 uitslag: 14-8
Swift 2 – Altior2           uitslag: 12-8
De Wilma’s 3 – Altior 3 uitslag:  4-9
Be Quick 6 – Altior 5
In een erg spannende wedstrijd vielen de doelpunten over en weer. Vooral het einde was bijna een triller toen de scheids, na een gelijkmaker van ons, erg snel floot na de wissel. Deze kans konden de tegenstanders niet benutten dus bleef de stand gelijk.De eerste 5 minuten waren voor Be Quick en stond het snel 2-0. Wij trokken de stand gelijk en kwamen met één punt voor. Vlak voor rust maakten de tegenstandsters 3-3. Na de pauze scoorden we over en weer en na de 6-6 wilde het bij ons niet zo lukken en konden de thuis-speelsters een gat slaan tot 8-6. We gaven niet op en vochten terug met 2 doelpunten, zodat we met gedeelde winst naar huis terug keerden. Doelpunten van; Wieneke (2), Anja (2), Angelique, Juliënne, Janneke, Marita.
 Prinses Irene A1 – Altior A1          uitslag: 8-5
Prinses Irene B1 – Altior B1           uitslag: 8-6
Prinses Irene B2 – Altior B2           uitslag: 3-9
 Fortuna ’74 C1 – Altior C2            uitslag: 2-1
 Avanti C2 – Altior C3
Het was een spannende wedstrijd, veel kansen gehad.Eerst helft 1-2 voor Altior.Maar Avanti kwam terug en het werd uiteindelijk 4-4.Goed gespeeld dames !
Avanti E1 – Altior E1                  uitslag: 5-1
 Avanti E2 – Altior E2                  uitslag: 3-3
Vol vertrouwen gingen we het veld in. Misschien met iets té veel vertrouwen zelfs, want het ging allemaal niet helemaal lekker. In de aanval speelden we wel weer goed met fop-ballen en ook in de verdediging deden we waar we al een paar weken op trainen. Inmiddels weet iedereen wat ‘zakken’ is, en dit gaat zelfs erg goed. Waar het ons een beetje aan ontbrak was het fanatisme. We waren net iets minder fel op de bal dan vorige week, en waar we vorige week dat stapje extra zetten, deden we dat deze week niet. We kwamen op een 1-0 achterstand maar wisten gelukkig ook wel weer gelijk te maken. Vervolgens kwamen we zelfs met 2 doelpunten achter op 3-1. En wat er toen gebeurde moet eigenlijk vanaf nu iedere wedstrijd vanaf het begin zo zijn: we werden wakker en leken te bedenken  dat we misschien wel zouden verliezen. Dat kon toch niet gaan gebeuren! De laatste 10 minuten zetten we er een tandje bij en gelukkig maakte dit dat we zelf nog 2 keer konden scoren en Avanti niet meer. Hierdoor speelden we met 3-3 gelijk. Gelukkig nog een puntje!
Altior F1 – Blauw Wit F1
Na lange tijd moesten we weer in Bernrode spelen. Het was wel even wennen met al die lijnen op de vloer. In het begin stonden ze dan ook vaak buiten het veld.Het was een spannende wedstrijd. Het was Altior die na vele kansen 1-0 scoorde.Blauw Wit kreeg maar een paar kansjes zo goed werd er door alle meiden verdedigd.Toch konden ze de gelijkmaker scoren. Het bleef spannend tot het eindmaar het bleef 1-1. De strafworpen werden gewonnen.
De Korfrakkers W1 – Altior W1             uitslag: 1-1        strafworpen: 6-1