Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Korfbal

Sponsor_Manders_HorecaslagerijVorige week dinsdag werden de meiden van Altior A1 verrast met nieuwe trainingspakken die werden geschonken door Manders Horecaslagerij.
Met de vestiging in de Sligro in ’s-Hertogenbosch behoort Manders Horecaslagerij tot de grootste van alle Sligrofilialen.

 

Het kon ook niet anders dat Frank slager zou worden want hij komt uit een echte slagersfamilie. Ook Ardith heeft haar steentje bijgedragen aan de enorme groei van het bedrijf. En omdat Ardith ook een hele lange tijd bij Altior heeft gekorfbald en nog steeds Altior een warm hart toedraagt besloten ze om wederom een team in nieuwe trainingspakken te steken. En nu maar hopen dat hun meiden ( ze hebben nl. 2 dochters ) misschien ooit willen komen korfballen om dan ook die mooie pakken te mogen dragen.

De meiden van de A1 die uitkomen in de hoofdklasse zullen de pakken met trots dragen en zullen er alles aan doen om net als Manders Horecaslagerij tot de top te behoren. Altior wil de Fam. Manders dan ook bedanken voor dit gulle gebaar en namens de meiden van Altior A1 zeggen wij…… hardstikke bedankt, we zijn er keiblij mee !!!!!!