Altior 1 – NDZW 1                         Uitslag: 12-8

Altior 2 – Spes 2                           Uitslag: 6-13

Altior 3 – Spes 4                           Uitslag: 11-9

Altior 4 – NDZW 3                         Uitslag: 7-10

Altior 5 – Odisco 2

In een moeizame wedstrijd met veel gemiste kansen was de start van de wedstrijd, wat betreft spel en schoten, vlot en zakte het spel daarna volledig in. De stand in de rust was 3-5. Na rust kregen we door een gouden wissel nieuwe kansen en konden we de stand gelijk trekken. Helaas duurde de wedstrijd voor ons deze keer 10 minuten te kort.

Doelpunten van Mariska, Marita, Marice, Wieneke, Ilse.

Spes A1 – Altior A1                        Uitslag: 20-6

Spes B1 – Altior B1                        Uitslag: 8-5

Tovido B1 – Altior B2

Na 2 weken vakantie begonnen we weer met goede moed aan  een  belangrijke wedstrijd.

Winnen betekende de koppositie behouden. Verlies betekende naar de 2de plek..

De wedstrijd verliep moeizaam en we kwamen na een kwartier ook op een 1-0 achterstand. We kwamen voor de rust nog op 1-1 met veel geluk. Joëlle scoorde. In de rust even een preek gehad. Na de rust kwamen we voor met 1-2 door een doorloop van Maartje. Deze stand is het ook gebleven gelukkig. We behouden onze koppositie. Robin Lisa en Marlijne bedankt voor het mee doen.

Rodebo C1 – Altior C1

We waren van plan om het nieuwe jaar goed in te zetten. We begonnen te rustig aan de wedstrijd maar na een tiental minuten was daar Marlou met een doorloopbal die ons op voorsprong zette. Net voor rust was daar weer Marlou die wederom met een doorloopbal de 0-2 maakte. Na rust kwam er Marloes bij die met een prachtig afstandschot 0-3 maakt. Het ging allemaal iets makkelijker dan voor rust en Kim maakte met een doorloopbal de 0-4. We kregen veel kansen maar moesten wachten totdat wederom Marlou met een doorloopbal de 0-5 maakte. Net voor het eindsignaal maakte Pleun met een kort schotje de 0-6.We zijn dus het nieuwe jaar goed begonnen !!

De Korfrakkers C2 – Altior C3           Uitslag: 2-1

SCMH D1 – Altior D1

Na twee weken stil te hebben gelegen  gingen we weer van start. Het viel niet mee, het was erg warm in de zaal. Het bleef lang 0-0 tot SCMH wist te scoren 1-0. Wij wisten voor de rust er nog twee te scoren, 1-2. De tweede helft was ons spel een stuk beter. SCMH wist er nog een te maken uit een strafworp en wij nog een van afstand.   Eindstand 2-3 .

NDZW D1 – Altior D2                     Uitslag: 2-0

De Korfrakkers E4 – Altior E1           Uitslag: 1-2

Ona E1 – Altior E2                         Uitslag: 3-0

Altior Welpen – Prinses Irene Welpen 2                   Uitslag: 4-2      Strafworpen: 4-7