Boskant_1_-_Altior_1Altior 5 – Geko 5
Het openingsschot viel na een aantal seconden en vervolgens scoorden we over en weer. Deze keer waren wij het die steeds voor kwamen en was de stand met de rust 5-4. Daarna konden we moeilijk tot scoren komen en duurde het tot de 12e minuut na rust voordat we een doelpunt erbij konden schrijven. Vervolgens konden we uitlopen tot 8-4 en deed Geko nog een poging om dichterbij te komen, maar dat lieten we niet gebeuren en wonnen de wedstrijd met 10-5. Hoewel het geen super slecht spel was is het nog niet zoals we voor de kerstvakantie hebben laten zien, dus dames laten we dat weer oppakken, dan maken we de wedstrijd voor onszelf soms niet zo spannend! Doelpunten: Juliënne (2), Marice (2), Marita (2), Janneke, Anja, Jolanda, Angelique.

Korloo B1 – Altior B2
We korfbalde vandaag uit in de Zaert. De wedstrijd begon met een 1-0 achterstand. Sanne maakte er al snel 1-1 van. We kregen genoeg kansen maar het wilde niet lukken. Korloo maakte2-1. Karlijn maakte er door een mooi afstand schot 2-2 van. Korloo weer 3-2. Kirsten maakt de3-3. Het lukten ons niet om op voorsprong te komen. We wilden zo graag maar we kregen de bal niet in de korf. Kansen genoeg. Het werd uiteindelijk 5-5. De inzet was 100% maar het mocht niet lukken om te winnen. Nienke bedankt voor het meedoen.
Emos C2 – Altior C1
Vandaag moesten we tegen het laag geklasseerde Emos uit Schaijk. Maar toch moeten we attent blijven en dat deden we met z’n allen. Het begin was moeizaam en de aanvallen liepen niet zoals gepland. Alles was veel te gehaast en dan ontbreekt het automatisch ook aan de afwerking. Maar een overtreding op Lieke, en door de strafworp zelf te nemen kwamen we op voorsprong 0-1. Kort daarop na vele aanvallen zette Marlou en weer iets later Nieke-Janne allebei met een kort schotje ons op 0-2 resp. 0-3. Na rust zette Nieke-Janne met een strafworp ons op 0-4. Kort daarop weer een overtreding op Lieke die wederom de strafworp benutte 0-5. Emos deed daarop iets terug 1-5. Kelly zette ons op 1-6 met een doorloopbal. Na een goede aanval zette weer Nieke-Janne met een doorloopbal en met haar 3de doelpunt ons op 1-7. Emos deed in de slotminuut nog iets terug 2-7, maar wij gingen huiswaarts met de 2 punten in de pocket !!!!

OVC ’63 C1 – Altior C2        Uitslag: 2-2
Tovido C1 – Altior C3            Uitslag: 2-2
Emos D1 – Altior D1             Uitslag: 5-3
Nijnsel D2 – Altior D2            Uitslag: 2-1
Korloo E1 – Altior E1             Uitslag: 5-0
Emos E2 – Altior E2              Uitslag: 3-0
Altior F1 – Celeritas F1          Uitslag: 2-1
Altior W1 – Tovido W1           Uitslag: 1-2