altiorOp zondag 23 januari speelden de senioren 1 van Altior thuis tegen Stormvogels. Na het debacle in de uitwedstrijd tegen deze ploeg, waren we er vandaag op gebrand te winnen. We begonnen goed en kwamen op een 2-0 voorsprong.   Deze voorsprong wisten we bijna de gehele helft vast te houden, maar in de laatste minuut voor rust kwamen de gasten toch dichterbij en dit resulteerde in een 9-8 stand bij rust.

Ondanks dat we de eerste helft duidelijk de bovenliggende partij waren, was daar in het begin van de tweede helft niets meer van te merken. Stormvogels kwam op gelijke hoogte, ging langszij en wist zelfs een gat te slaan. Met nog een kwartier op de klok was de stand dan ook 10-14. Tien minuten voor het einde van de wedstrijd scoorde Kim Steenbakkers, die overigens een fantastische wedstrijd speelde, de 11-14 via een afstandschot en daarna leek de wedstrijd te kantelen.

In dezelfde minuut nog lag de 12-14, maar daarna bleef het even stil rond beide korven. In de laatste vijf minuten wisten we nog 3 keer te scoren, met als laatste doelpunt een prachtig afstandschot van Jet van Gerwen in de slotseconden. Een fantastisch einde, aangezien we de wedstrijd nog nipt met 15-14. Doelpunten waren vandaag van Kim Steenbakkers (4x), Jet van Gerwen(3x), Loes van Gerwen (3x),Anne Lucius (2x),  Jessica van Houtum, Kim Langenhuijsen en Inge Ponsen.