11-01-24_Silja_BeerlingDe pupil van de week was deze keer Silja Beerling van de E1. Voordat de wedstrijd begon mocht ze een doorloopbal nemen en dat deed ze perfect want ze scoorde en liet hiermee aan de grotere dames zien hoe het moest.
Altior 1 – Stormvogels 1
Het had uiteindelijk wel geholpen want Altior 1 wist deze belangrijke wedstrijd te winnen. Het spel golfde op en neer maar in de slotminuten wist Altior 1 terug te komen van een achterstand en deze om te zetten in een overwinning,
15-14.

Altior 2 – Swift 2                         Uitslag:  9-15
Altior 3 – De Wilma’s 3               Uitslag:  4-5

Altior 5 – Be Quick 6
Het was een wedstrijd waarin alleen de afstandsschoten er in vlogen en enkele strafworpen. Wat hebben we toch veel kansen gehad en zeer mooie doelkansen onbenut gelaten. Jammer. Toch was het een vlot spel en we gaan weer richting ons niveau van voor de kerstvakantie, nu alleen nog scoren. Tot de 6-0 kwamen de tegenstanders niet aan bod, daarna kregen ze er nog 2 in en was het rust. Allereerst viel er één doelpunt aan onze zijde en vervolgens scoorden de tegenstanders 3 keer. Uiteindelijk maakten we de wedstrijd af met 2 doelpunten. Eindstand dus 9-4 met doelpunten van: Wieneke (4), Marice (3), Anja (1) en Marita (1).

Altior A1 – Prinses Irene A1          Uitslag: 10-22
Altior B1 – Prinses Irene B1           Uitslag:  3-7

Altior B2 – Prinses Irene B2
We wilden dat we niet meer zo verrast werden als vorige week. Tegen de onderste gelijk spelen. We werkten hard en het score verloop ging tot de rust een beetje gelijk op. We stonden wel iedere keer met een doelpuntje voor. 1 minuut voor rust hadden we het Altior moment van het jaar. We riepen aan de zijkant:” Sanne schiet.  Ze had de bal, vanaf de middellijn haalt ze onderhands uit, hij was niet raak, maar als je Sanne had gezien was dat wel super mooi geweest onze Clown. In de rust complimentjes gehad van de leiding over het goede spel alleen de kansen werden niet goed afgemaakt. 6 minuten voor tijd was het nog 6-5 en ineens lukten alles het werd 7-5, 8-5 en 9-5, die stand is het gebleven. Robin, Lisa en Marlijne bedankt voor het meedoen. Doelpunten: Suzanne 3x, Kirsten v. S 2x, Kirsten v. L 1x, Joëlle 1x, Marloes 1x, Lisa 1x.
Altior C2 – Fortuna ’74 C1            Uitslag:  6-6
Altior C3 – Avanti C2                  Uitslag:  1-0
Altior E1 – Avanti E1                  Uitslag:  0-6
Altior E2 – Avanti E2                  Uitslag:  9-0

Blauw Wit F1 – Altior F1
In een ijskoude zaal en een kleedkamer waar iedereen doorheen liep die naar de zaal of naar het andere kleedlokaal moest, was het maar een raar begin.We hadden wel genoeg tijd om van te voren lekker warm te lopen en lekker veel te schieten. Dus kom maar op! De tegenstanders waren de hele tijd rondjes aan het lopen, waar we een beetje dol van werden. Tot we het door hadden,  dat als we zouden stoppen en binnendoor liepen dan werden we niet zo moe en konden we harder naar onze eigen korf lopen. De eerste helft hadden we veel kansen nodig maar we gingen toch nog met 1 doelpunt voor, de rust in. 0 – 1. Na de rust hadden we de smaak te pakken en liepen we nog wat harder, waardoor we nog meer scoorden. We hadden gewonnen …….. 1 - 5 !!!Ook de strafworpen gingen goed. Blauw Wit en wij hadden er allebei 4 gescoord, 4 – 4.Goed gewerkt dames, ga zo door !

Altior W1 – De Korfrakkers W1             Uitslag: 0-0
Strafworpen: 3-0