110228Aspiranten_B2NDZW Recreanten – Altior Recreanten
We hadden een team bij elkaar gesprokkeld van de recreanten en het vierde van Altior om het zaalseizoen af te sluiten. Stephanie en Amanda deden voor de eerste keer mee, Amanda opende zelfs de score en ook Stephanie heeft, vooral de tweede helft, een goede wedstrijd laten zien!Anoeska en Mariska, Nienke en Myrna plus Ellen, Linda en Anja van de harde kern van de recreanten vormden de rest van het team! Na de 0-1 voor ons werd het 1-1 en de doelpunten vlogen ons om de oren. Linda scoorde met een mooi afstandschot en ook Anja scoorde in de eerste helft op afstand. Veel hadden we niet te vertellen en op het scorebord stond aan het eind van de wedstrijd, 12-6. Leuke, sportieve wedstrijd met hopelijk

Altior B2 – Tovido B1
Vandaag onze laatste wedstrijd binnen, daarvoor moesten we thuis in Nistelrode.Eigenlijk niets meer te verliezen, KAMPIOEN waren we al. Alleen bij verlies, samen met De Kangeroe, maar dat wilde we niet dus zit er niets anders op dan ons best doen. De wedstrijd begon rustig. Na wat over gespeeld te hebben maakte Marloes 1-0 met een kort schotje.Af en toe speelde we slordig en gehaast, dat kwam ook wel door het spel van de tegen party.Maar toch lukte het Joëlle om 2-0 te scoren met een mooi afstandschot.

110228BTS__Aspiranten_B2Wisselen van vak. Nieuwe aanval. Maartje scoorde 2x, 1x  met een doorloopbal en 1x strafworp dus 4-0.Tovido wilde ook graag scoren en scoorde 2x achter elkaar 4-2. Kregen we even een dip !!!!!!!!Maar toch maakte Karly  5-2  met een doorloopbal en dat net voor de rust. In de rust kregen we even een donderpreek van onze coach. We moesten ons eigen spel spelen en niet dat van hun.
 Vol goede moed begonnen we aan de 2 de helft. We zullen onze toeschouwers eens laten zien wat we kunnen. Na de rust kregen we weer een strafworp Maartje maakt 6-2.Ook maakte we regelmatig onze kansen niet af, maar ja het kan ook niet altijd goed gaan.Toch wist Tovido nog 3x en wij 4x te scoren. De zusjes Pennings ieder 1x met een doorloopbal,  Robin en Karly 1x met een afstandschot. 10-5 gewonnen KAMPIOEN.
Na de wedstrijd werden we flink in het zonnetje gezet, wat een verrassing was dat voor ons.Eerst van de club, daarna nieuwe tassen van BTS gesponsord door Willy Ketelaars.Een envelop van onze shirt sponsor Aqua Service (Fred en Marina v/d Akker) om lekker te gaan eten bij Halte 5. Ook kregen wij nog shirt’s van onze ouders met naam en kampioen 2010/2011.Onze coaches werden ook niet vergeten, en kregen ieder 2 mooie bossen bloemen.
Vandaar willen wij iedereen HEEEEEEEEL HARTELIJK BEDANKEN voor de felicitaties en cadeau’s. Ook Robin willen we HEEEEEEEl erg bedanken omdat zij elke keer paraat stond om met ons mee te gaan. Maar ook toeschouwers BEDANKT voor het aanmoedigen. Tot buiten ……….Altior C1 – Rodebo C1Bij een overwinning vandaag konden wij ook KAMPIOEN worden in onze poule. We begonnen fanatiek en kwamen al snel op voorsprong 1-0. Daarna wilde het maar niet lukken, concentratieverlies bij enkele meiden, om te scoren en kwam Rodebo zelfs terug tot 1-1. Toch kwamen we weer voor door een kort schotje van Lynn 2-1. Demi maakte met een afstandschot de 3-1. Twee mooie doorloopballen van Marlou betekende de 5-1. Toch kregen we nog een tegendoelpunt om onze oren 5-2. Maar uiteindelijk werd het 6-2, al weet ik niet meer door wie,   en konden we ons KAMPIOENSCHAP gaan vieren.
 We werden door het bestuur in het zonnetje gezet, we kregen een medaille en een snoepzak en taart, LEKKER, en van SPORT 2000 een leuke attentie. Hiervoor keibedankt en ook het publiek willen we zeggen …… totziens in de buitencompetitie we hebben soms ook jullie hard nodig !!!
Altior C3 – De Korfrakkers C2
In de 1e minuut scoort Marije 1-0. We krijgen heel veel kansen en dan gaat de bal in de korf:Charlotte scoort 2-0. Dan wisselen we van vak en de omschakeling was heftig want De Korfrakkers scoren 2-1. Sanne maakt 3-1. Charlotte maakt 4-1. De korfrakkers scoren bijna. Charlotte maakt 5-1. Maartje scoort 6-1. Anna scoort 7-1. Fleur maakt heel snel 2 doelpunten achter elkaar8-1 / 9-1. Het wordt nog 9-2. Wauw het is een wonder. We hebben GEWONNEN !!!
Altior D1 – SCMH D1
We begonnen de wedstrijd heel sterk en binnen 5 minuten hadden we al twee keer gescoord.Voor SCMH was het moeilijk om door onze verdediging te komen en ze raakte ook snel weer de bal kwijt. De rust gingen we in met 7-0. Na de rust was SCMH sterker maar wisten ook nu geen punt te scoren. Eindstand 9-0. Doelpunten: 1x Maaike, 1x Myke, 1x Lieke en 6x Vera. SUPER !!!!!!!!!Myke, Zoë en Sanne bedankt voor de hulp.
Altior D2 – NDZW D1
Vandaag moesten we thuis tegen NDZW. We begonnen alsof we aan elkaar gewaagd waren. De bal ging van Altior naar NDZW en weer terug. Maar na spannende momenten kwam Altior sterker uit de strijd. We kregen diverse kansen en daar werd heel goed gebruik van gemaakt. Rust 2 - 0.Na de rust moest het verdedigende vak hard werken, de tegenstander wilde graag terug komen.Het publiek kon zien dat Altior D2 heel erg veel bij heeft geleerd. De bal werd snel naar het aanvalsvak gespeeld en na meerdere kansen werd uiteindelijk de wedstrijd met 5 -0 gewonnen.Na de wedstrijd werd trainer Ilse luidruchtig bedankt, ze stopt, erg jammer. Ilse Bedankt !
Altior E1 – De Korfrakkers E4        Uitslag: 0-2
Altior E2 – Ona E1
De vorige keer hadden we met 3-0 verloren van dit team, maar volgens Nicole was dat helemaal niet nodig geweest. Doel was dan ook om deze keer te winnen zodat we de derde plaats in de stand zouden bemachtigen. Waarom we de vorige keer verloren hebben tegen dit team is mij een raadsel (ik was er toen niet bij). Nog vóór ik in de zaal kwam was het al 1-0 en toen ik net binnen was werd het 2-0. We waren beduidend beter, zowel aanvallend als verdedigend. De meisjes van Ona probeerden allemaal de bal af te pakken waardoor het spelen van 4-0 met fopballen veel vruchten afwierp. In de rust hadden we al 5 keer gescoord tegen 2 van Ona. Doordat Ona probeerde te spelen met een vaste aangeef onder de korf kwamen ze niet echt tot aanvallen omdat wij vóór de aangeef gingen staan. Alleen het heel grote meisje lukte het twee keer om de bal te vangen en zo te scoren, maar verder werd Ona niet echt gevaarlijk. Wij bleven doen wat we moesten en wisten in de tweede helft nog 4 keer te scoren. Einduitslag was 9-3! Na carnaval moeten we nog een wedstrijd inhalen tegen Be Quick, maar onze 3e plaats is veilig.Super knap meiden! De twee bovenste teams in onze poule hebben allebei evenveel punten, maar zij hebben allebei 2 punten aan ons af moeten geven, en dat is echt heel knap van jullie!
Concordia F2 – Altior F1              Uitslag: 1-5
Prinses Irene W2 – Altior W1 Voor de laatste binnen-wedstrijd moesten we naar Loosbroek.We speelden in de gymzaal van de basisschool tegen Prinses Irene uit Nistelrode.In het begin van de wedstrijd werd er erg veel gerend. De tegenstander verdedigde erg  goed, waardoor het voor ons moeilijk was om de bal over te spelen naar onze eigen korf. Toen de tegenstanders de bal onderschepten, scoorden ze meteen omdat bij ons een beetje verwarring was wie welk meisje moest verdedigen. We bleven erg ons best doen en het lukte Tessa om te scoren! Vervolgens raakten we de bal weer kwijt. We moeten dan snel omschakelen van aanvallen naar verdedigen en dat is soms nog erg lastig. Het meisje weer opzoeken (welke had ik ook alweer) en soms zijn we dan te laat. Nu ook en het schot van de tegenpartij zat. Met de rust was het dan ook 2-1 voor Prinses Irene. Na de rust kregen we meer kansen. Er werd veel geschoten, maar de ballen wilden niet in de korf. We wisten uiteindelijk toch nog een doelpunt te maken door een mooie aangeef van Lieke en een prachtig afstandsschot van Eline. Later hebben we nog 2x gescoord, maar beide doelpunten werden helaas afgekeurd door de scheidsrechter.De eindstand werd dus 2 – 2. We hebben hard gewerkt, goed verdedigd en veel balbezit gehad.Met de strafworpen ging het super. Die hebben we gewonnen met 7 – 3.Goed gedaan, meiden !