akltiorkorfAvanti 1 – Altior 1
Er zijn afgelopen zondag dure punten blijven liggen in Schijndel. Om mee te blijven doen om een eventueel kampioenschap moest er gewonnen worden. Het was een zonnige dag alleen voor de dames van Altior verdween deze als sneeuw voor de zon. We moesten uiteindelijk het onderspit delven. Er werd verloren met 9-8.
Avanti 2 – Altior 2              Uitslag: 12-7
Altior 3 – Noviomagum 5        Uitslag: 11-7
Altior 4 – Flash 2               Uitslag: 12-3

Be Quick 6 – Altior 5
Met loepzuivere Nulandse dames stond de stand in de rust 10-4. Als wij tot scoren zouden komen zouden we de stand weer enigszins gelijk kunnen trekken. Vol goede moed begonnen we aan de tweede helft met de wetenschap dat we niet onder hoefden te doen. En warempel lukten dat ons ook en de tegenstandsters moeilijker. Langzaam kwamen we dichterbij. Uiteindelijk was de stand 12-9 en hadden we net een beetje tijd te kort om gelijk te komen. Doelpunten van; Wieneke (3), Anja (2), Juliënne, Marita, Angelique, Ilse.Altior Recreanten – NDZW RecreantenDe eerste wedstrijd na de zaal voor ons met ons eigen ploegje! Met Ellen als coach begonnen we vol goede moed de ontmoeting tegen NDZW die we in de zaal ookal zijn tegengekomen! We waren zeer aan elkaar gewaagd, al vroeg kon NDZW de score openen met een afstandschot, 0-1. De aanval moest flink zoeken naar de gelijkmaker die uiteindelijk door Mireille werd gemaakt door haar korte afstandje, 1-1. Na de wissel was het weer zoeken geblazen maar we hielden het mooi dicht tot de rust. Amanda kwam erin voor Stephanie en Lisanne kwam erin voor Sonja. Het was weer NDZW die op voorsprong kwam, 1-2. De lange aanvallen van ons wierpen zijn vruchten af en Amanda maakte iets voor tijd de stand weer gelijk wat ook de eindstand was, 2-2! Een heerlijk begin na de zaal en een heerlijke wedstrijd om te spelen, gelijkspel was ook dik verdiend! Allemaal hard gewerkt dames en Cindy, bedankt voor het fluiten !

Altior A1 – De Peelkorf A1            Uitslag:  5-6
Altior B1 – De Korfrakkers B1        Uitslag:  2-5
Altior B2 – Blauw Wit B1              Uitslag: 12-0

Be Quick C1 - Altior C1
Met de zon hoog aan de hemel gingen we van start tegen een tegenstandster die we nog niet hadden ontmoet in competitie. We gingen wat nerveus van start maar kwamen met een doorloopbal van Marlou op voorsprong 0-1. Toch wist Be Quick langszij te komen en zelfs op voorsprong 2-1. Na de benutte strafworp van Kaylee  was het toch weer Be Quick , 3-2. Met een doorloopbal van Marleen en van Kaylee werd het 3-4. Dit wisten we verder uit te bouwen met een strafworp van Nieke-Janne en een prachtig schot van Kim (op advies van de coach) en een doorloopbal, ook van Kim tot 3-7. In de slotfase werd nog 2 keer gescoord door Be Quick. Uitslag 5-7. Het ging goed, maar het kan nog beter, als we minder slordig worden in het plaatsen van de bal !!!

Altior F2 – Boskant F1
Vandaag kwam Boskant bij ons op bezoek. Met frisse moed zijn we de wedstrijd gestart, maar als snel kwamen we erachter dat de tegenstander erg goed was in het afvangen van ballen. Iedere keer als wij in balbezit waren wist de tegenstander al snel de bal weer terug te veroveren. Hierdoor raakten de meiden een beetje van slag en konden ze niet goed in hun aanvalsspel komen in de eerste helft. Daarentegen wist de tegenstander niet goed door de verdediging heen te komen, waardoor we de rust in gingen met een 0-1 achterstand. In de tweede helft kwamen de meiden beter op gang en konden zelfs enkele malen op de korf schieten, maar de tegenstander bleek echter een maatje te groot. Opnieuw scoorde Boskant maar eenmaal in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde in 0-2. De strafworpen aan het einde van de wedstrijd eindigde in 2-4. Meiden het was een moeilijke  wedstrijd, maar jullie hebben het hartstikke goed gedaan.Korloo W1 – Altior W1Het was kei-spannend, we hebben gewonnen met 1-2 !En met de strafworpen ook, 4-5 !  Kei-goed meiden, ga zo door… De Leiding.