akltiorkorf Altior Recreanten – BMC Recreanten
We begonnen heel goed aan de wedstrijd ! Met wat aanpassingen aan de vakken stonden we binnen no-time met 2-0 voor ! Ellen scoorde met een doorloopbal en ook Mariska vond de korf. Dit vak moest nu gaan verdedigen en hielden het goed dicht.

Het andere vak had veel moeite met de bal rondspelen, ook omdat de tegenstanders erg op de bal zaten! Toch wist Meriam te scoren met een doorloopbal(?) maar ook BMC kon het gele gat vinden, 3-1 ! Het spel werd grimmiger van BMC, ze waren erop gebrand om met de winst naar huis te gaan. Het ging wel op een manier die erg onsportief was, dit was erg jammer van onze goede inzet ! BMC kwam weer terug en kwamen helaas voor te staan met 3-5 ! In de allerlaatste seconden schoot Linda met een afstandschot de eindstand op 4-5. Iedereen weer bedankt voor het meedoen/coachen en Marieke; Hartstikke bedankt voor het fluiten en wensen je veel succes met de opleiding ! Ook Jean bedankt voor de begeleiding !

BIO 2 – Altior 2                  Uitslag: 6-17

Celeritas 3 – Altior 5

In een duel met veel kansen en veel missers was het ook een wedstrijd met 2 gezichten. We liepen in de eerste helft tegen de feiten aan en trokken de tweede helft naar ons toe. Dit alles resulteerde in een ruststand van 3-3 en na 70 minuten 3-10 winst. Doelpunten van Wieneke (2), Ilse, Anja (2), Marice, Juliënne (3), Angelique.

Altior F1 – De Korfrakkers F1   Uitslag: 3-2