altiorkorf_Altior B2 – De Korfrakkers B2
We hadden vandaag wéér een kampioenswedstrijd, als we wonnen waren we kampioen.Na het kampioensschap in de zaalcompetitie, hebben we nu ook het kampioensschap in de buitencompetitie gehaald !! De doelpunten: Kirsten van Langen 3, Marloes Pennings 3, Karly van den Akker 2, Maartje van den Bosch 1, Suzanne Pennings 1, Sanne Ketelaars 1,

Deze doelpunten konden natuurlijk niet gescoord worden door hun teamgenoten, meiden super goed gedaan !!! Onder toeziend oog van het publiek, ouders, familie, vrienden & sponsors hebben we een zeer mooie wedstrijd neergezet. We hadden 100% inzet ook al wisten we al dat we kampioen waren.
20110516_korfbal1

20110516_korfbal2
Het was weer een super leuk seizoen! Volgende week hebben we ook nog onze laatste wedstrijd, meiden bedankt voor jullie goede inzet. Volgend jaar gaan we een klasse hoger spelen, omdat dit toch iets te simpel werd voor ons. Na de wedstrijd hebben we een groot feest gevierd, weer goed verwend door de sponsors. Bedankt Fred & Marina van den Akker (Aqua Service, onze shirt sponsor) voor de bijdrage voor het lekker eten bij Halte 5. Bedankt Willy Ketelaars (BTS, onze tassen sponsor) voor de lekkere ijsjes toen we een pauze hielden tijdens de rit op de platte kar. Ook liepen we nog met z’n allen ff de polonaise door de C1000. MEIDEN……. Op naar het volgende SEIZOEN !!

De Merels 1 – Altior 1          Uitslag: 8-13

Concordia 2 – Altior 2          Uitslag: 8-9

Altior 3 – Odio 2               Uitslag: 8-8

Altior 4 – Emos 4               Uitslag: 12-10

Altior 5 – Boskant 3

Met nog een kwartier voor de wedstrijd hadden we eindelijk een invalster gevonden ! En wat voor één. In de tweede helft was zij de gouden wissel, want ze gooide er meteen 2 in !! Dank je wel !

In een redelijk gelijk opgaande eerste helft namen wij steeds het voortouw en gingen rusten met

6-4. De tweede helft waren we net zo stabiel en konden we weer 6 doelpunten scoren. Onze tegenstandsters kregen er echter maar 2 in waardoor we de wedstrijd wonnen met 12-6 ! Doelpunten van Mariska, Marita (2), Juliënne (2), Angelique, Ilse, Marice, Daisy (2), Wieneke (2).

Alico Recreanten – Altior Recreanten        Uitslag:  ???

Altior A1 – DDW A1            Uitslag: 6-11

Altior B1 – Prinses Irene B1    Uitslag: 11-6

Altior B2 – De Korfrakkers B2

We hadden vandaag wéér een kampioenswedstrijd, als we wonnen waren we kampioen.

Corridor C1 – Altior C1

Het was een belangrijke wedstrijd voor ons om mee te blijven doen om de koppositie. Het waren weer allemaal flinke meiden die we tegen hadden maar konden redelijk tot soms goed partij geven. We kwamen achter door eigenlijk stomme foutjes met 2-0, maar kwamen toch terug tot 2-2, dat was tevens de ruststand. Na rust kwamen hun als een raket uit de startblokken en scoorden gelijk weer 2 doelpunten 4-2. Wij bleven het de gehele 2de helft proberen maar waren uiteindelijk niet meet in staat om te scoren . Het bleef 4-2.

Altior C2 – DSV C1                    Uitslag: 8-0

Geko C1 – Altior C3             Uitslag: 6-4

De Korfrakkers D3 – Altior D1

Na drie weken geen wedstrijd te hebben gespeeld moesten we weer aan de bak.

De wedstrijd ging gelijk op. Het nieuwe beginspel was erg goed gelukt en er werd goed samen gespeeld. Uiteindelijk werd het  6-6. Goed gespeeld meiden.

Altior E1 – Be Quick E2        Uitslag: 1-8       Strafworpen: 6-8

Altior E2 – Be Quick E1        Uitslag: 2-0       Strafworpen: 3-8

Altior F1 – De Kangeroe F1     Uitslag: 6-0       Strafworpen: 3-0

Altior F2 – Be Quick F2

Na het kamp en een weekje vrij werd er vandaag een spannende wedstrijd gespeeld. Eindelijk een tegenstander van hetzelfde formaat. Beide teams begonnen enthousiast aan de wedstrijd. Er werd goed aangevallen en verdedigd, waardoor we de rust in gingen met een 0 – 0 gelijkstand.

Na de rust moest Altior even op gang komen, waardoor de tegenstander de 0 – 1 scoorde. Meteen was iedereen weer wakker en al snel scoorde Emma de gelijkmaker, 1 – 1. Het spel bleef gelijk op gaan, maar net voor het fluitsignaal wist de tegenpartij met een afstandsschot de eindstand op 1 – 2 te brengen. Met de strafworpen wisten Eline, Els en Lieke (2x) te scoren, waardoor deze reeks eindigde in 4-1. Meiden goed gespeeld, ga zo door !

Avanti W2 – Altior W1         Uitslag: 7-0       Strafworpen: 2-5