altiorkorf_Altior F1 – Flamingo’s F1
Vandaag alweer onze laatste wedstrijd van het seizoen! En wat was het spannend! De kansen kwamen over en weer. Het was lekker warm en we hadden ook een extra drinkpauze ingelast. De tegenstanders kwamen voor 0 – 1. Gelukkig konden we het voor de rust nog gelijk maken, maar we moesten wel wat trucjes bedenken om de tegenstander slimmer af te zijn! Maar dat hadden zij ook gedaan. Dan kwamen zij weer voor en dan wij weer. Uiteindelijk kwamen we 10 minuten voor tijd op

4 – 3 en dat veranderde niet meer. Proficiat. De strafworpen hebben we ook gewonnen met 5 – 3.

Kei goed gespeeld dames! Nu is het nog even spannend hoe we gaan eindigen….. Als De Korfrakkers vandaag van Concordia heeft gewonnen, kunnen we met z´n 3-en op de eerste plek komen !! Nog even afwachten en dan weten we meer. Knap gespeeld dames. Jullie hebben dit jaar ontzettend veel geleerd maar ook veel plezier gehad met z´n allen. Maud, Britt en Suzanne bedankt voor het leuke,

leerzame en sportieve jaar ! Vera, Sharyn, Maud, Anne, Femke, Anna en Rosa oftewel F1.

Altior F2 – Corridor F1

De laatste wedstrijd van het seizoen hebben de meiden afgesloten met een 4-0 overwinning op het kunstgras. De coaches Sarah en Jolijn konden hun geluk niet op, toch nog wat punten in de competitie gehaald.Er werd meteen flitsend gestart en al snel scoorde Els de 1-0, waarna de meiden van Altior flink op dreef kwamen. Het overspelen ging goed, er werd goed gevangen, het treintje liep zelfs over het veld heen en Eline wist voor de rust nog 2 keer de bal door de korf te gooien.Na de rust gingen ze in het zelfde tempo verder en Emma, Lynn en Lieke schoten geregeld op de korf, maar de bal wilde er niet meer doorheen. Vlak voor het einde scoorde Eline voor een derde keer, waardoor we eindigden met een 4-0 overwinning. De strafworpen eindigde in 3-4 voor Corridor. Meiden het was een heerlijke wedstrijd en een leuke en gezellige competitie. Volgend jaar gaan we voor het kampioenschap.

Emos E1 – Altior E2 Uitslag: 4-0

Altior W1 – Korloo W1   (inhaalwedstrijd 17-04)    Uitslag:1-4  Strafworpen: 3-4

Prinses Irene W2 – Altior W1                          Uitslag:7-3  Strafworpen: 4-5