110530Joni_van_de_Sluijs_-_Pupil_van_de_weekAltior 1 – Ona 1
Onze pupil van de week Joni van der Sluijs zag een 1e helft waarin niet veel gebeurde en het tempo erg laag lag. Er waren wel kansen maar het duurde tot 5 minuten voor rust voordat er werd gescoord 1-0 en kort daarop werd het warempel 2-0. Dit was ook de ruststand ! Na rust kwamen de bezoekers terug tot 2-2, maar Altior begon beter in hun ritme te komen en liepen daarna uit naar een verdiende overwinning, dit alles door een zeer goed leidende scheidsrechter. Uitslag 11-5.

Altior 2 – Rosolo 3        Uitslag: 6-7

Altior 3 – Korloo 2         Uitslag: 6-8

Altior 4 – Avanti 4         Uitslag: 7-6

SCMH Recreanten – Altior Recreanten

De laatste wedstrijd van het seizoen was een leuke om mee af te sluiten. Lekker sportief, lekker ballen, heerlijk. Het was er wel een van de niet afgemaakte kansen, van lange aanvallen en goed verdedigen. SCMH stond al snel met 2-0 voor toen na de wissel het andere vak mocht gaan aanvallen. Er werden mooie aanvallen opgezet die door onnodig balverlies weer af werd gebroken. Na de 3-0 voor de thuisploeg kon Lisanne met een doorloopbal onze nul weghalen, 3-1 en toen werd het lang wachten tot een volgend doelpunt van beide kanten. Door een mooie uitgespeelde kans van SCMH werd het weer 4-1 en Linda sloot ook deze wedstrijd af met een afstandsschot, 4-2.

Lisanne, Mariska en Anja:  Bedankt  voor het mee doen !

Oranje Wit A1 – Altior A1       Uitslag: 6-5

Altior C1 – Celeritas C1

Vandaag moesten we tegen de meiden uit Wijbosch waar we in oktober nog hadden verloren. We waren van plan om het toch beter te gaan doen ! Het spel ging op en neer maar het waren de gasten die de score opende 0-1. Toch een domper, maar kort voor de rust was daar met een kort schotje Sanne die voor de ruststand zorgde 1-1. Kort na rust scoorde wij de 2-1. Nieke-Janne zorgde met een strafworp voor de 3-1. Het waren nog Kaylee en Marleen die de score nog wat opvoerde 5-1. Nog een keer wisten de gasten te scoren. Einduitslag 5-2. Meiden kei-bedankt voor een leuk seizoen waarin we veel hebben geleerd en kampioen zijn geworden in de zaal en op het veld verdienstelijk een 2e plaats hebben behaald. Volgend jaar Hoofdklasse …….. DAN GAAN WE KNALLEN !!!!!

Altior C3 – De Kangeroe C1      Uitslag: 4-5

Altior D1 – Avanti D1

We speelde de wedstrijd op donderdag 26 mei onder toezicht van veel publiek.

Het ging erg gelijk op en ondanks de harde wind wisten we er ieder 2x te scoren.

Eindstand 2 – 2. Bedankt meiden voor een fijn seizoen.

Groetjes Jasmijn, Sabina en Ingrid.

Altior D2 – TOG D1               Uitslag: 2-8

Flash E1 – Altior E1

Vandaag moesten we onze laatste wedstrijd van onze buiten competitie uit tegen Flash. De start van de wedstrijd begon niet zo goed, want Flash scoorde meteen 1-0. Wel werd er hard gewerkt, maar scoren deden we niet in de eerste helft. Maar toen besloten de leidsters in de pauze dat ze wat feller moesten zijn. Dus we begonnen met goede moed aan de tweede helft.

Nou wij scoorden meteen, dus het werd al snel 1-1.

Daardoor was iedereen weer gemotiveerd. Toen scoorde Flash weer 2-1. Nu moesten ze dus echt actie ondernemen dus het werd gauw 2-2. Het aanvalsspel werd steeds beter en daarna scoorde we de 2-3. Toen kregen de meiden meer zekerheid dat ze nog zouden kunnen winnen. We zetten alles op alles en we maakte de  2-4. Dus we hebben de laatste wedstrijd toch laten zien dat we goed  kunnen korfballen en ook kunnen winnen. Meiden kei goed gedaan ! Wij zijn trots op jullie ! Op naar het volgend seizoen. De gescoorde doelpunten waren van Luka 2x, Evie 1x, Joni V 1x.
110530Pupillen_F1_2010-2011

Altior F1 Extra Nieuws

Wat een verassing !!!!  F1 kampioen !!!!!!!!!

Afgelopen weekend was onze laatste wedstrijd. Ook deze hadden we gewonnen. In totaal maar 1 verloren, de rest allemaal gewonnen!

Zaterdag moesten de Korfrakkers tegen Concordia. Dit was voor ons belangrijk omdat wij van Concordia hadden verloren en als de Korfrakkers zou winnen dan konden wij kampioen worden. En Korfrakkers heeft gewonnen! Feesten dus maar!

Afgelopen dinsdag werden we verrast door de club en de papa’s en mama’s. We wisten van niets en voordat we aan het ouder/kind toernooi begonnen kregen wij het grote nieuws van onze leidsters te horen! Vlug naar buiten om het aan iedereen te vertellen! We kregen drinken, taart en een snoepzak! Maar niet te vergeten een mooie medaille. We hadden een staande receptie en iedereen kwam ons feliciteren. We hebben de polonaise gedaan en heel hard gezongen. Van onze leidsters hadden we nog een mooie ijsbeker met snoep gehad en van de papa’s en mama’s een mooie roos. Onze yell is uitgekomen !

Yell, Yell, Yell, Rokjes wit, Shirtjes groen, F1 Altior wordt kampioen!   Nee is kampioen!

Het was een kei leuk feestje en samen gaan we er volgend jaar weer een leuk jaar van maken.