Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Korfbal

Nieuwe_afbeeldingAfgelopen vrijdag 10 juni werden in Erp de korfbal damesawards uitgereikt. Deze awards worden jaarlijks uitgereikt aan de beste speelsters in de hoogste klassen van het dameskorfbal. Wat deze awards zo bijzonder maakt, is dat de nominaties en stemronde door de speelsters binnen het dameskorfbal worden gedaan.  Jet van Gerwen van Altior was dit jaar één van de genomineerden in de categorie 'Beste korfbalster Hoofdklasse'. De andere genomineerden in deze categorie waren Marieke Emonds (korfbalvereniging JES) en Wendy Mollen (korfbalvereniging Klimroos).
Jet heeft een zeer sterk seizoen gespeeld bij Altior en de nominatie dan ook meer dan verdiend. Nog voordat deze award daadwerkelijk werd uitgereikt, bleek echter al dat Jet sowieso met een prijs naar huis zou gaan, ze bleek namelijk met haar 53 doelpunten in de zaalcompetitie ook topscoorster van de hoofdklasse te zijn. Niet veel later was het weer prijs, want ze had van de hoofdklassespeelsters de meeste stemmen gekregen en mocht dus ook de award in ontvangst nemen.
Dit is niet voor het eerst dat Jet met een award naar huis gaat, twee jaar geleden won ze namelijk ook al de prijs voor 'Beste aanvalsters Hoofdklasse'. Door het trotse bestuur van de Altior werd ze nog extra in zonnetje gezet.
 Zie de website van de damesawards voor meer informatie http://awards.knkv.nl.    
alt