Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Korfbal

110829Altior_A1Op het jeugdtoernooi bij Be Quick in Nuland wist Altior A1 een 1e plaats te veroveren.
Na de diversen groeps-wedstrijden bleken ze samen met Be Quick de eerste plaats te bezetten. De beslissing moest komen na het nemen van de strafworpen.

 

Hierin bleek Altior beter te zijn. In een andere poule waarin Altior C1 uitkwam wisten de dames uiteindelijk een 2e plaats te bemachtigen.

Ook de recreanten hadden een goed weekend, die gingen versterkt met Chantal en Wieneke van de midweek op toernooi in Riethoven !Linda, Meriam, Ellen, Anja en Astrid (gepromoveerd vanuit het vierde naar het eerste R-team) deden mee en we hebben er een hartstikke leuke en gezellige dag van gemaakt!

De eerste wedstrijd was het een beetje zoeken naar elkaar en het rondspelen lukte niet altijd. Het was Astrid die de 1-0 maakte, helaas maakte De Weebosch meteen 1-1. Na deze game hadden we het spel Tangram wat we binnen de minuut opgelost hadden en waren geëindigd op de 1ste plaats? De tweede wedstrijd was tegen DOS en deze wonnen we op onze sloffen met doelpunten van Ellen en Astrid! Het tweede spel was een nat spel, gelukkig hadden we regenjassen bij zodat de schade beperkt bleef. Alleen Linda was een beetje eigenwijs maar dit ter zijde. Na de pauze speelden we het derde spel waarvan ik het verloop hiervan niet goed heb meegekregen omdat ik moest fluiten. Maar er is schijnbaar goed samengewerkt en gecoacht door Meriam. Hierna was de wedstrijd tegen Blauw Wit, dé wedstrijd van de gemiste kansen aan beide kanten. Ook nu bleef het 1-1 met weer een doelpunt van Astrid! Ons laatste spel was een memoryspel wat erg goed ging en op de 3de plaats zijn geëindigd? De laatste wedstrijd was tegen Zigo en dit was de mooiste maar vermoeiendste wedstrijd van allemaal: Na een 2-0 achterstand kon Wieneke twee keer achter elkaar de korf vinden. Na haar 2de doelpunt werd de bal niet op de juiste plaats uitgenomen waardoor er onduidelijkheid ontstond en helaas kon Zigo hieruit scoren! Maar Linda zou Linda niet zijn, die met 2 afstandsschoten de eindstand bepaalde en wij wonnen met 3-4 !

Dit maakte ons groepswinnaar! Van de 18 teams zijn we met de spellen meegerekend  als 3de geëindigd en hier zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee! Chantal en Wieneke, kei bedankt voor het meedoen !