akltiorkorfIn een uitwedstrijd tegen Stormvogels uit Luyksgestel bleef Altior zonder punten. Er werd met 12-8 verloren. Stormvogels lijkt voor Altior een angstgegner te worden. In Luyksgestel wist Altior niet te winnen. Competitie of beker, het maakt niet uit. Stormvogels maakt het Altior altijd lastig. Ook deze eerste competitiewedstrijd. Ook al scoorde Toos van der Pas voor Altior het eerste doelpunt, Stormvogels liep uit naar een 4-1 voorsprong. In de 29e minuut scoorde Altior pas het tweede doelpunt, maar daarna werd het in 3 minuten gelijk. Altior trok het initiatief volledig naar zich toe. In de tweede helft liet Altior zich in 8 minute naar een 8-4 achterstand spelen. Daar kwamen de dames niet overheen. Het laatste deel van de wedstrijd ging weer gelijk op. Het werd uiteindelijk 12-8. Deze nederlaag was niet nodig. Vooral het afronden van kansen speelde Altior parten. Komende zondag speelt Altior tegen VVO uit Hapert. Deze ploeg, nieuw in de hoofdklasse, won verrassend van NDZW. Altior zal zich moeten revancheren voor de nederlaag van afgelopen zondag.

Swift C1 – Altior C1

Voor de 1e keer Hoofdklasse ! We reisden af naar Velden en hadden er zin in, maar het liep iets anders. We werden in de 1e helft echt overklast en gingen rusten met een

9-1 achterstand. We werden in het kleedlokaal erop gewezen wat er beter moest want als we zo bleven spelen dan maken we het elke club wel heel makkelijk. Ruth deed ook nog enig uitleg en volgens mij begrepen de dames het heel goed !!! De 2e helft ging dan ook stukken beter, we waren feller, brutaler en gingen uiteindelijk ook korfballen. We wisten nog 1 keer te scoren en hun 3 keer zodat we verloren met 12-2. Het was al met al een goede leerschool en als we hetzelfde blijven doen zoals in de 2e helft komen die overwinningen vanzelf !!!  Volgende keer gaan we KNALLEN !!!!

Alico C1 – Altior C2             Uitslag: 3-4

Avanti C1 – Altior C3

Vandaag was weer onze eerste wedstrijd na die lange vakantie en we moesten uit naar Schijndel om tegen Avanti te spelen. Vandaag was ook onze eerste keer met onze nieuwe team en dames ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb van jullie korfbal, echt SUPER gespeeld dames. Uitslag 1-5 (doelpunten Demi 3x, Sanne 1x en Jasmijn 1x).

Marlijne bedankt voor het meespelen in ons team.

Altior D1 – SCMH D1           Uitslag: 8-0

Altior D2 – Tovido D3

De eerste wedstrijd, en we hebben er zin in.

Het ging mooi gelijk op. Zowel Altior als Tovido kregen kansen.

Helaas wisten hun een keer vaker te scoren . Het werd 2 –3. Super goed gespeeld meiden. Volgende keer is de uitslag hopelijk andersom.

Altior E1 – Odisco E1           Uitslag: 12-1

Altior E2 – Be Quick E1        Uitslag:  1-0

Altior E4 – Bladella E1          Uitslag: 10-0

Avanti F1 – Altior F1           Uitslag:  5-0