Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Korfbal

HomeRideOp zaterdag 17 en zondag 18 september vindt de eerste editie van HomeRide plaats, een unieke fondsenwervende fietstocht voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Deelnemers fietsen in teamverband non-stop van Groningen naar Maastricht, langs zeven Ronald McDonald Huizen. Het doel is zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Kinderfonds.

 

De 500 kilometer lange tocht en het afzien in de nacht en daarbij de bijzondere sfeer maken van deze uitdagende wielertocht een unieke ervaring.

Korfbalvereniging Altior werd door de organisatie benaderd vanwege de locatie en gevraagd om in de nacht van 17 op 18 september het clubgebouw open te stellen voor alle deelnemers die aan deze HomeRide deelnemen. Hier kunnen ze even op adem komen, zichzelf opfrissen en weer op krachten komen met vers fruit en een drankje. Hierbij zullen enkele vrijwilligers van Altior de hele nacht aanwezig zijn om te helpen om zo deze tocht tot een groot succes te maken. Wij wensen alle deelnemers alvast veel succes met dezetocht en hopen op veel geld voor het Ronald McDonald Kinderfonds.