Korfbal

akltiorkorfAltior 6 – Emos 6
Wat vorige week niet lukte ging vandaag super goed. Scoren! De eerste helft sloten we af met een 10-1 stand. Zowel afstand, korte schoten als doorloopballen vlogen erin na vele mooie spelmomenten. In de rust genoten we nog van een pak heerlijke stroopwafels bij de thee, wat een verrassing, en probeerden het spel in de tweede helft vast te houden.
De kou speelde ons wat meer parten en scoren lukte ons niet meer zo goed. We kregen er welgeteld nog 5 in en de tegenstandsters 2 waardoor we de wedstrijd afsloten met een 15-3 overwinning. Bedankt invalster Imke, scheids Diana en recreanten voor de verrassing (we maken het snel goed). Doelpunten van Juliënne (4), Mariska (4), Angelique (3), Jolanda (2), Wieneke (2).