altiorkorf_Ingezonden door Altior:
Altior 3 – De Wilma’s
We konden heel gemakkelijk aanvallen en kregen superveel kansen. Helaas duurde het een heel tijdje voor we ook daadwerkelijk tot scoren kwamen. Verdedigend liep het ook goed. We konden al bij het uitbrengen van de bal door de tegenstandsters vaal ballen onderscheppen en ook als de bal eenmaal in de aanval van De Wilma´s was lukte het ons goed om de bal snel te heroveren. In de rust was het, volgens mij, 8-0.

Na de rust bleven we veel druk geven en hield de wedstrijd het beeld van vóór de rust. We waren overduidelijk een maat te groot voor de tegenstandsters en wonnen de wedstrijd met 17-1.

Altior C1 – De Korfrakkers C1

We probeerde in deze wedstrijd om het De Korfrakkers niet makkelijk te maken zoals in de laatste wedstrijden. We kwamen al snel op achterstand 0-2. We deden meteen iets terug 1-2 maar daarna wisten De Korfrakkers steeds verder weg te lopen en hielden ons steeds op 3 doelpunten achterstand. Bij de stand van 5-8 liepen ze zelfs weg naar een voorsprong van 5-11. We wisten nog iets terug te doen en de eindstand werd 6-11.

We waren net niet slimmer en gehaaider dan de gasten uit Erp. We zullen de volgende wedstrijden toch gaan proberen om uit een ander vaatje te tappen !!!

Altior C2 – Emos C1                  Uitslag: 5-7

Altior D1 – Alico D1                 Uitslag: 3-1

Altior D2 – De Kangeroe D1

Super goed gespeeld !! Er werd goed overgespeeld, er was snelheid en er werden strakke ballen gegooid. We waren heel gedreven, en hadden veel schotkansen met als resultaat dat we er 2 scoorde. De Kangeroe was wel wat sterker maar we hebben ons goed geweerd. Eindstand 2–7.

Be Quick E1 – Altior E1

We begonnen zwak aan de wedstrijd en kregen al erg snel de 1-0 om ons oren. Verdedigend hadden we grote moeite om de tegenstandsters bij te houden en aanvallend lukte ook niet wat we bedacht hadden. Of het nou kwam doordat of ondanks dat de coach zo tekeer ging, na een minuutje of 5 leken we beter wakker te worden en begonnen we beter te spelen. In de rust werd door de beide coaches uitgelegd wat er de 1e helft mis ging en werden er aanwijzingen gegeven voor hoe het in de 2e helft beter kon. Dit heeft geholpen ! Uiteindelijk hebben we in de 2e helft goed gespeeld en vrij gemakkelijk gewonnen met 1-6. Evie en Lieke van Z. super bedankt voor het meedoen met ons, jullie speelden heel goed mee. En Nicole, weer bedankt voor de ondersteuning.

Be Quick E2 – Altior E2             Uitslag: 0-7

Corridor E1 – Altior E3

Helaas kon Myrna niet mee omdat ze zelf moest korfballen en dan niet op tijd terug zou zijn. Marieke was dus alleen om de meiden aan te moedigen. Echt alleen, want de supporters zaten achter glas, dus dat was erg rustig. Omdat Lynn er vandaag niet was deed Evi vandaag mee. Hartstikke fijn dat je elke keer mee wil doen !

We gingen flitsend van start en het was al snel 0-3. Vera kreeg de ballen goed aangespeeld door Rosa en Maud en gooide ze er allemaal in. Na de rust wilden we er natuurlijk nog meer in gooien dus gingen we nog sneller korfballen. Evi had de korf al vlug 2 keer gevonden, toen was het dus al 0–5. Sharyn, Anna, Anne en Els onderschepte telkens de bal en speelde deze weer snel over naar de aanval, daardoor konden Femke en Vera allebei nog een keer scoren en was het 0 -7. Helaas had het andere vak wat meer pech met de schoten maar het gaat al heel goed om vrij te komen. Een hele leuke wedstrijd om naar te kijken. Kei goed dames, hard gewerkt en ga zo door !

Korloo E2 – Altior E4          Uitslag: 25-2     Strafworpen: 1-1

Altior F1 – Tovido F1         Uitslag: 5-0       Strafworpen: 0-0

Altior W1 – Concordia W1    Uitslag: 2-1      Strafworpen: 0-4