Korfbal

altiorkorf_Altior 6 – Odisco 2
De wedstrijd tegen deze tegenstandsters is altijd een sportieve en spannende pot. Zo ook deze. Even leek het erop dat de dames uit Olland, net als onze vorige tegenstandsters, ook al een superdag hadden. De eerste vier doelpunten waren voor hen na enkele kansen. Na veel zwoegen en zweten wisten ook wij er één in te gooien met een doorloopbal van Anja. Na enkele wissels in de rust aan zowel onze zijde als die van Odisco werd het ineens een ander spel en konden wij meerdere kansen benutten. We konden zelfs gelijk maken met doelpunten van Juliënne, Chantal en Wieneke. Helaas konden we één doelpunt niet voorkomen en werd het een zinderend einde. Met nog enkele minuten op de klok waren de kansen over en weer en konden we in de laatste 10 seconden, met nog een afstandsschot, de gelijkmaker op de klok zetten. Dat voelde als een overwinning !  Eindstand 5-5.

Zaterdag 31 december spelen nog de pupillen D2 in Schijndel tegen Avanti D1.

Altior wenst iedereen een gezond en sportief 2012.