akltiorkorfAltior 1 - ONA 1 . Vrij gemakkelijke overwinning Altior 1.
De vorige wedstrijd tegen ONA was vrij gemakkelijk gewonnen, maar we hadden wel door dat ONA de afgelopen weken steeds sterker was geworden. Het gevaar voor onderschatting lag dus op de loer. Het plan was om vol van start te gaan, maar de eerste 12 minuten wisten we de korf niet een keer te raken. Dit lukte ONA wel, waardoor we tegen een 0-1 achterstand aankeken. Toen het gat van de korf eenmaal gevonden was, bleven we gelukkig doorgaan met scoren. De ruststand was 7-1 en in de tweede helft deden we er nog een schepje bovenop, waardoor de eindstand 20-3 was.

Altior 2 - NDZW 2                  Uitslag: 11-5

Spes 3 - Altior 3                           Uitslag: 7-6

Spes 4 - Altior 4                           Uitslag: 1-5

Nijnsel 1 - Altior 5                  Uitslag: 7-4

Celeritas 3 - Altior 6

In een wedstrijd met een zeer hoog tempo stond het scorebord in de rust op 1-2. Na nogmaals 25 minuten lekker gespeeld te hebben konden we eindelijk de winst mee naar huis nemen. We wonnen met 2-7. Doelpunten : Wieneke 2x, Angelique, Janneke, Chantal, Mariska, Julienne.

Be Quick Recr - Altior Recr        Uitslag: 3-7

Bladella A1 - Altior A1              Uitslag: 4-8

Tovido B1 - Altior B2                Uitslag: 10-3

Rosolo C1 - Altior C1                Uitslag: 7-4

Fortuna '74 C1 - Altior C2

Na 5 minuten scoorde Maartje met een mooi schot 0-1. Met de rust was het 2-1.

Na rust scoorde wij nog 1 keer en Fortuna 2x. We hebben ons best gedaan maar verloren met 4-2.

Altior D1 - Avanti D2

We begonnen supersnel want na 10 sec. zat ons 1 ste doelpunt er al in (heel mooi gespeeld). Er volgde nog 9 doelpunten in de eerste helft. De tweede helft waren we iets minder sterk maar we wonnen met 12-1.

Angela en Tonnie bedankt, fijn dat jullie er waren !

Celeritas D1 - Altior D2

We gingen goed van start en wisten het in het begin aardig dicht te houden. Celeritas wist toch te scoren, ook wij kregen schotkansen maar maakte ze niet af. Er werd wel goed met links gegooid. Volgende keer beter. Eindstand 8-0.

Altior E1 - Prinses Irene E1        Uitslag: 5-1

Altior E2 - Geko E1                 Uitslag: 9-0

Altior E3 - De Korfrakkers E3

De eerste helft ging gelijk op tegen de koploper en we boden goed partij. De ruststand was 1-2. De tweede helft namen we het heft in handen en kregen mooie kansen. Een paar minuten voor het einde maakte we gelijk 2-2. We drukte nog even door om de winst te pakken en in de laatste seconde ging de bal er via de rand eruit. Eindstand 2-2.

De Kangeroe E1 - Altior E4         Uitslag: 0-1

Be Quick F2 - Altior F1             Uitslag: 11-0