Korfbal

akltiorkorfAltior Recr – Corridor Recr
Met de blessures van vorige week zijn we wat gehavend maar hadden goede invalsters ! De eerste 2 doelpunten kwamen van Ilse, gevolgd door Jacqueline, die ook 2 keer de korf wist te vinden. Na de rust kwam Corridor op dreef en kon 1 keer scoren. Daarna was het weer Ilse en ook Hannie scoorde waardoor we de eindstand op 6-1 zetten !

Wieneke en Stephanie, bedankt voor het meedoen !

Prinses Irene D2 – Altior D1

Het verschil was erg groot. Met de rust stonden we al met 9-0 voor.

We bleven mooi rondspelen en indraaien. Bijna iedereen had wel kunnen scoren.

Einduitslag 18-0. Lisa Vermeulen bedankt voor het meespelen !

Altior D2 – Odisco D1

Het was hard werken, Odisco is nog een maatje te groot . Ondanks dat, hebben we super gespeeld. We bleven werken met een doelpunt als resultaat. Super ! Eindstand 1-12

Flash E1 – Altior E1                 Uitslag: 4-7

Concordia E1 – Altior E2             Uitslag: 1-13

Spoordonkse Girls E1 – Altior E3

In een geweldig zalencomplex zijn we super flitsend van start gegaan. Door snelheid en schitterende fopballen creëerden we super veel kansen. We gingen de rust in met 0 – 2 voorsprong. Na de pauze lukte de acties nog beter alleen wilden de vele ballen er weer niet allemaal in. Een schot was afgekeurd, 2 strafworpen gemist en toch nog 2 keer kunnen scoren. Door prima samen te werken hebben we uiteindelijk gewonnen met 0 -4.

Altior E4 – OVC ’63 E1              Uitslag: 3-4

Altior F1 – Flash F1                 Uitslag: 1-5      Strafworpen: 2-2

Altior W1 – Be Quick W1           Uitslag: 2-3      Strafworpen: 5-2