Korfbal

29-01-2012__Lieke_van_de_HeuvelAltior 1 - Klimroos 1
De pupil van de week Lieke van de Heuvel zag in de 1e helft een gretig Altior die al snel uitliepen naar 5-0 en gingen rusten met een grote voorsprong. Na rust kwam Klimroos terug in de wedstrijd en wisten het de dames nog moeilijk te maken en werd het toch nog even spannend. Bij het laatste fluitsignaal stond er 12-9 op het scorebord. En nu op naar de kraker van a.s. zondag tegen Avanti in Schijndel !!!

Altior 2 - SVSH 1                   Uitslag: 14-8

De Wilma’s - Altior 3

De eerste helft hadden we nog steeds last van hetgeen ons al 3 wedstrijden parten speelt: de bal wil er maar niet in ! Kansen hadden we genoeg, maar het afmaken bleek weer niet zo gemakkelijk. In de rust was het 3-8. Na rust gingen we beter van start en konden we de kansen ook benutten. Verdedigend gaven we niets meer weg. De eindstand was 3-20. Het doel (minstens 15 doelpunten verschil) is gehaald !

Bladella 3 – Altior 4                  Uitslag: 13-5

Be Quick 4 – Altior 5                Uitslag:  8-5

NeCa A1 – Altior A1                 Uitslag:  4-9

De Peelkorf B2 – Altior B1          Uitslag:  3-11

Altior B2 – Spoordonkse Girls B1   Uitslag:  7-10

De Korfrakkers C1 – Altior C1

We gingen richting Erp om het deze keer De Korfrakkers weer moeilijker te maken. We kwamen achter met 4-1, wisten terug te komen tot 4-4, maar De Korfrakkers waren trefzeker en liepen uit naar 8-4. We kwamen nog wel terug tot 8-6 maar moesten toch weer met lege handen naar huis. Eindstand 10-7.

Emos C1 – Altior C2

We begonnen goed maar Emos maakt met een afstandsschot 1-0. Daarna zakte we af en toen was het al snel 5-0. Gelukkig kwam Kelly met een goede doorloopbal,  5-1. RUST.

Daarna scoorde Emos nog 6 keer en wij 2 keer. We verloren helaas met 11-3.

Alico D1 – Altior D1

Alico begon snel en na een korte tijd gespeeld te hebben kwam Alico al snel op voorsprong. Gelukkig bleven wij niet achter en bij rust was het 1-2. Na rust kwam het op 2-2 en we waren zelfs even bang dat het zo zou blijven of dat we voor het eerst zouden

verliezen in de zaal maar gelukkig ging het weer even de goede kant op en kwam er een mooie uitslag uit van 3-5. Onze 10e overwinning, de spanning begint te stijgen.

De Kangeroe D1 – Altior D2

We gingen goed van start en lang wisten we het dicht te houden. Ook hadden we verschillende schot kansen, jammer dat er maar één zat. De Kangeroe wist 5 keer te scoren. Goed gespeeld meiden en Lieke bedankt. Eindstand 5-1

Altior E1 – Be Quick E1

De afgelopen weken hebben we veel getraind op felheid. Het GRRR-gehalte moet omhoog in ons team om tegen de sterkere tegenstandsters te kunnen blijven winnen. Dat het trainen hierop effect heeft is gebleken in deze wedstrijd. We hebben keihard geknokt voor iedere bal en gaven in de verdediging geen centimeter weg. Er is heel hard gewerkt door alle meiden en we zijn hiervoor beloond met 10 mooie doelpunten. Door ons goed verdedigende werk hebben we geen doelpunten tegen gekregen en hebben we dus met 10-0 gewonnen. Waar de coaches vooral ook erg trots op zijn is het feit dat onze speelsters steeds meer laten zien inzicht te krijgen in het spelletje en inderdaad goed kijken naar wat de tegenstanders doen (en hier gebruik van maken). Hartstikke knap! Byrthe, Evie en Lieke v. Z., bedankt weer voor het meedoen !

Altior E2 – Be Quick E2                    Uitslag: 9-0

Altior E3 – Corridor E1              Uitslag: 3-0

Altior E4 – Korloo E2                 Uitslag: 1-7

Tovido F1 – Altior F1                Uitslag: 6-1

Avanti W1 – Altior W1              Uitslag: ??????????