Korfbal

Pupillen_D1Avanti 1 - Altior 1 Het werd een spannende wedstrijd waarbij het publiek zeker aan zijn trekken kwam. De 1e helft ging het gelijk op en was het bij de rust 6-6. Na rust was het Altior, die steeds beter gingen spelen en waarbij Avanti helemaal geen antwoord op had.

De 2e helft was dan ook in zijn geheel in handen van Altior die door goed korfbal lieten zien wie uiteindelijk de beste was deze middag. Einduitslag: 8-16 !

Avanti 2 – Altior 2                   Uitslag: 12-7

Altior 3 – Concordia/Boskant 3      Uitslag: 16-10

Altior 5 – Tovido 2                   Uitslag: 12-5

Altior 6 – Alico 2

De tegenstandsters opende al snel de score, vervolgens namen wij het spel over en wisten vijf keer te scoren tegen nog één keer van Alico. Met al deze afstandsschoten gingen we met een goed gevoel de rust in. Met een kort schot aan onze zijde wisten we heel even een gat te slaan alvorens de dames uit Schijndel goed revanche namen en in

no-time tot 6-5 konden naderen. Met de uitworp wisten we er nog een mooie kans in te gooien maar toen kregen we er te veel om onze oren en werd het 8-8 (met nóg een afstandsschot van ons) tot een paar seconde voor het einde, want helaas verloren we de wedstrijd met 8-9. Misschien moet iedereen toch wat meer suiker voor de wedstrijd nemen, dat heeft in ieder geval wel geholpen bij onze top scoorster vandaag. Doelpunten van: Angelique (3), Janneke, Juliënne, Ilse, Marice, Chantal.

Korloo Recr. – Altior Recr.

Deze wedstrijd behoeft eigenlijk maar weinig woorden want zowat elke doelpoging werd benut ! We openden de score met een kort schotje van Sonja en eindigden met een stand van 2-14 met het tweede doelpunt van Ellen ! Verder scoorden nog Jacqueline(4x) Ilse(5x) en Astrid(2x). Lekker wedstrijdje dames, het ging erin als appeltaart, die ik laat staan !!!!

Altior A1 – Emos A1                 Uitslag: 7-1

Altior B1 – Emos B1                  Uitslag: 6-6

Corridor B1 – Altior B2              Uitslag: 4-1

Altior C1 – Prinses Irene C1

Vandaag waren we vastbesloten om er een goeie wedstrijd van te maken. We moesten tegen een kampioenskandidaat en dat geeft ons toch elke keer extra vleugeltjes. Toch kwamen we al snel achter 0-3 maar we herpakten ons en met doelpunten van Kim en 2 keer Kaylee werd het 3-3. We namen daarna toch wel iets het heft in handen en kwamen door Kim op 4-3. Na de 4-4 en het doelpunt van Nieke-Janne, en de 5-5 en doelpunten van Marleen en Kirsten namen we een ruimere voorsprong 7-5. De gasten uit Nistelrode wisten nog 1 keer te scoren zodat we de wedstrijd wonnen met 7-6.

Altior C2 – De Horst C2

We hebben de eerste puntjes binnen. We hebben met 6-2 gewonnen. Doelpunten van:

Maartje, Ilona,Sanne en Charlotte 3x. Lisa en Sylvia kei-bedankt voor jullie inzet !!

Emos C2 – Altior C3

We gingen richting Zeeland om tegen Emos te spelen, we hadden vandaag maar 8 dames

dus hoopte we dat we geen blessures zouden krijgen. En dames dat hebben we ook niet

gehad, we hebben met zijn alle super gespeeld en hebben de wedstrijd gewonnen met

6-0. Doelpunten van: Jasmijn 2x, Vera 2x, Lynn 2x. Mijke bedankt voor het meespelen.

Altior D1 – Korloo D1

Met nog 4 wedstrijden te spelen konden we vandaag al kampioen worden. We moesten dan wel winnen van Korloo. De tribune zat helemaal vol met familie, klasgenootjes en zelfs de juf. We gingen goed van start en al snel konden we 1-0 maken.

Met een 5-0 voorsprong gingen we rusten. Na de rust bleven we mooi en goed spelen. We wonnen de wedstrijd vrij gemakkelijk met 10-1. Meteen na het laatste fluitsignaal was het feest. We kregen een mooie medaille, snoepzak en taart van de club. Ruth hield een mooie toespraak. Anne Lucius en Nienke Voets super bedankt, zonder jullie was het vast niet gelukt om kampioen te worden. Alle papa’s en mama’s bedankt voor de mooie shirtjes.

Altior D2 – Prinses Irene D1

We gingen wat langzaam van start maar de pit kwam snel terug, hierdoor heeft het lang  0-0 gestaan. Toch wist Prinses Irene te scoren, maar ook wij hadden er een gemaakt.

Eindstand 1-6. Super gespeeld. Anne, Esmee en Zoë bedankt.

Avanti E1 – Altior E1                       Uitslag:  0-5

Flamingo’s E1 – Altior E2                   Uitslag:  6-7

De Korfrakkers E4 – Altior E3            Uitslag:  0-4

TOG E1 – Altior E4                         Uitslag: 10-1

Altior F1 – Emos F3                        Uitslag:  0-4