120312_Christel_PenningsAltior 1 – Stormvogels 1
De pupil van de week Kristel Pennings zag Altior 1, die beneden hun niveau van de laatste weken speelde, toch nog met ruime overwinning , 12-7, van het veld stappen. Het leek erop dat ze zich aan het sparen waren voor a.s. zondag 18 maart voor de wedstrijd van het seizoen, zo niet van het jaar, waarin ze moeten aantreden tegen DSV 1 uit Diessen. De winnaar van deze wedstrijd promoveert dan naar de Top-klasse !!!  In sporthal De Schans te Reuver beginnen de kruisfinales om 10.30 uur. Altior 1 speelt hun wedstrijd omstreeks 16.45 uur. Zorg dat je op tijd bent om een eventuele promotie mee te maken.
Altior 2 – Rosolo 3                  Uitslag: 11-10

Prinses Irene 2 – Altior 4           Uitslag: 11-8

Altior 6 – Celeritas 3

Met veel kansen en nog meer pech konden we in ons snelle tempo weinig tot scoren komen. Met rust was de stand 1-4. In de tweede helft lukte het ons iets beter en werd het uiteindelijk 4-6. Doelpunten van Janneke, Juliënne (2x) en Jolanda.

Altior R1 – Prinses Irene R1        Uitslag: 3-2

BMC B1 – Altior B1                  Uitslag: 8-2

Altior B2 – Boskant B1               Uitslag: 6-7

Altior C1 – Swift C1

We traden aan tegen de kampioen in onze klasse ! Toch hielden we de eerste 15 minuten de nul op het scorebord. We kwamen achter, konden nog wel gelijk maken, maar daarna scoorde Swift 2x en stond er 1-3 op het scorebord. We wisten nog 2x te scoren maar Swift 3x zodat we met 3-6 verloren ! Nu maken we ons op voor de buitencompetitie, waar we zeker nog enkele wedstrijden proberen te knallen !!

Altior C2 – De Korfrakkers C2

In de eerste minuten was het al snel 1-0 door Charlotte. Vrij snel daarna maakte De Korfrakkers er 1-1 van. Toen volgde er een strafworp voor De Korfrakkers en het werd 1-2. Na de rust scoorde zij er weer twee.  Mara maakte er 2-4 van, in de laatste tien minuten werd het 2-5 even later 2-6. Lobke scoorde de laatste twee doelpunten voor Altior, het was wel erg jammer dat er een aantal doelpunten afgekeurd werden.

Altior C3 – Nijnsel C2

Was toch nog een spannende laatste wedstrijd. We begonnen onze wedstrijd dan ook zeer goed met het begin spel genomen door Maaike en we scoorde meteen ons 1e doelpunt, Super aanval. Daarna gaat het gelijk op dan weer een score voor Nijnsel en dan weer voor ons, maar we weten toch de overwinning binnen te halen. Eindstand 5-4.

Dames we zijn SUPER trots op jullie en hebben toch de 2e plaats behaald in de binnen- competitie. Super gedaan meiden !! Doelpunten: Maaike, Vera, Demi en Lynn.

NDZW D1 – Altior D1               Uitslag: 0-7

Altior D2 – Avanti D1

De laatste wedstrijd binnen alweer. We gingen vol goede moed aan de wedstrijd beginnen. We hadden de vorige wedstrijd gelijk tegen hun gespeeld. Nu was Avanti toch sterker. We hadden wel schotkansen maar wisten deze niet af te maken, jammer.

Goed gespeeld meiden. Eindstand 0-4.

120312Pupillen_E1Altior E1 – Celeritas E1

Vandaag ging het erom: winst zou betekenen dat we kampioen zouden zijn, gelijkspel en verliezen betekende dat De Korfrakkers alléén kampioen zou zijn. De dames waren behoorlijk zenuwachtig en dat was te merken in het spel van de 1e helft. De opdracht was om vooral heel fel te spelen en goed te kijken naar wat de tegenstandsters en de medespeelsters deden. Van fel spelen was weinig te zien in de 1e helft en we kwamen dan ook op een 0-1 achterstand. Dat was schrikken ! Gelukkig konden we vóór rust wel nog gelijk komen. In de rust kwam er een kleine donderpreek. Feller spelen ! Laten zien wat je kan en vooral niet opgeven.  De 2e helft liep een stuk beter. We speelden ons eigen spelletje en sommigen dachten er zelfs aan om te dubbelen. We konden nog 3 keer scoren en waren dus, met een eind-uitslag van 4-1, gelukkig tóch kampioen. Na de wedstrijd hield Ruth een korte speech voor ons en de E2 (die natuurlijk een paar weken geleden al kampioen waren geworden) en kregen we ranja, taart en een snoepzak van het bestuur. Na de taart en het douchen zijn we nog naar de voetbalkantine van Avesteijn geweest om trainster Collette te vertellen dat het was gelukt.

Altior E2 – BMC E1            Uitslag: 7-1

Altior E3 – Blauw Wit E1     Uitslag: 4-1

Altior E4 – SCMH E1          Uitslag: 9-5

Altior F1 – Avanti F2         Uitslag: 0-13     Strafworpen: 0-4

Altior W1 – Korloo W2        Uitslag: 8-5      Strafworpen: 2-1