Altior_1_topklasseNa het verlies voor vorige week tegen DSV 1, kregen de dames afgelopen zondag tegen DDW 1 uit Hooge Mierde, de nummer 7 van de Topklasse, wederom een kans om bij een overwinning te promoveren naar de hoogste klasse in het dameskorfbal.  Weer waren er veel supporters afgereisd naar Tilburg die wederom een spannende wedstrijd zagen waarin Altior brutaal een 0-4 voorsprong nam. Het leek dus op het eerste gezicht een makkelijk wedstrijd te gaan worden maar niets is minder waar, DDW  kwam terug in de wedstrijd 4-4. Vanaf dit moment werd het een ware thriller en ging het gelijk op wat resulteerde in een ruststand in het voordeel van DDW 6-5. Na rust leek het er even op dat Altior wederom zijn meerdere moest gaan erkennen, maar door 3 sterke wissels wisten de dames de achterstand die was opgelopen weer teniet te doen en volgde enkele bloedstollende laatste minuten waarin een achterstand van 12-11 toch nog resulteerde in een eindstand van 12-12. Dat werd dus verlengen ! In de 1e verlenging van 5 minuten hielden de beide teams elkaar nog goed in evenwicht, maar Altior sloeg toe in de 2e helft van de verlenging, de vele supporters schreeuwden het team naar de eindoverwinning toe. Het werd uiteindelijk een zege van 15-16, en konden de dames van Altior 1 na al het harde werken van de laatste weken echt feest gaan vieren. Bij terugkomst in

Heeswijk-Dinther stond er de platte kar en maakte het team een zegetocht door het dorp, want iedereen mocht het horen ………. We gaan TOPKLASSE spelen in de zaal !!!

En nu op naar de 2e helft van de veldcompetitie waarin Altior 1 ook nog volop meedoet in de race om het kampioenschap, met als inzet: ook daarin promotie naar de Topklasse !!

Dames, Pieter en Tonnie …….namens bestuur, leden en alle supporters nogmaals van