120429Pupil_van_weekAltior 1 – Bladella 1.

De pupil van de week Nikki Vos zag Altior moeilijk uit de startblokken komen en werd er te slap gespeeld om het de dames uit Bladel moeilijk te maken. Nadat Pieter de dames had wakker geschud gingen ze beter spelen. Ze werden scherper en doeltreffender zodat het uiteindelijk toch een makkelijke overwinning werd. Eindstand 14-3.

Altior 2 – Avanti 2                     Uitslag: 8-12
ELKV/GIBO Gr.2 – Altior 3        Uitslag: 6-10
Altior 4 – Korloo 2                     Uitslag: 11-6
Nijnsel 1 – Altior 5                     Uitslag: 8-9

Boskant/Concordia 6 – Altior 6
Met een natte start op een echt grasveld moesten we even onze draai vinden. Met veel tegenwind ging dat in de eerste helft moeizaam maar konden we toch de leiding nemen met één doelpunt. Na vele kansen aan de andere zijde viel er uiteindelijk voor de rust ook aan de zijde van de thuisploeg een doelpunt. Na rust kregen we echt overwicht, konden nog 3 maal scoren en gingen met de winst naar huis. Op naar het kampioenschap! Invallers bedankt ! Doelpunten van; Ilse, Imke, Juliënne en Janneke.

Altior A1 – Rosolo A2              Uitslag: 3-5
Boskant B1 – Altior B1            Uitslag: 3-2
BMC B2 – Altior B2                 Uitslag: 0-7

Altior C1 – Rosolo C1
We hadden het moeilijk voor rust en stonden achter met 3-10. Na rust ging het beter maar winnen zat er niet meer in. Uitslag 6-12.

Altior C2 – BMC C2
De wedstrijd begon goed, met een aantal goede kansen voor Charlotte. Helaas zaten ze er nog niet in, maar dat veranderde toen Charlotte door een afstandsschot van behoorlijke afstand scoorde. De score was geopend! Niet veel later kwam er weer zo'n knap afstandsschot, dit maal van Kelly, het was 2-0. Niet lang na het wisselen van de vakken moesten we helaas een tegendoelpunt incasseren. De aanval van het vak van Sanne draaide goed, na wat rond te spelen ontstonden de kansen. Op aangeven van Anna scoorde Ilona. Daardoor was de ruststand 3-1. Vrij snel na de rust werd de 3-2 gescoord. Dat was een kleine tegenvaller. Maar gelukkig werd de 4-2 een feit. Niet veel later scoorde Ilona en Vera nog een keer en zo kwamen we op een eindstand van 6-2.

Avanti C1 – Altior C3
We begonnen meteen sterk in de verdediging en konden dan ook al gauw de bal naar onze
aanval brengen waar we ook verschillende kansen kregen en waar jullie heel goed rond
speelde en daar jullie kansen uit haalde, goed meiden. Na ongeveer 10 minuten spelen scoorde Demi ons eerste doelpunt een heel mooi afstandsschot. Daarna kreeg Avanti een strafworp maar gelukkig zat deze niet, en konden wij weer onze aanval opzetten waardoor we weer scoorde door een mooi afstandsschot van Demi. Dit was dan ook de eindstand van de wedstrijd 0-2. Meiden super gespeeld en Charlotte en Lucy bedankt.

Altior D1 – Emos D2            Uitslag: 11-5

Altior D2 – Blauw Wit D1
Vanaf het begin speelde we ons eigen spelletje. Helaas was Blauw Wit sterker, ze kregen veel kansen. Maar we bleven er voor vechten en hebben er uit gehaald wat er in zat. Het werd 2-8. Super gespeeld. Yara, Kristel, Joni en Evie super bedankt.
Avanti E1 – Altior E1            Uitslag: 1-1

Altior E2 – De Korfrakkers E2
We begonnen zeer goed aan de wedstrijd. We kregen zelfs zoveel kansen dat het na 5 minuten al gemakkelijk 8-0 had kunnen zijn. Maar helaas ging het afmaken van de kansen een stuk moeizamer dan het creëren van de kansen. De ene mooie aanval na de andere, maar geen doelpunten. Gelukkig wisten we het gat van de korf toch nog te vinden en scoorden alle vier de dames van de eerste aanval ieder 1 keer. De tweede aanval had het wat moeilijker, maar verdedigend zat het goed in elkaar.
We begonnen de tweede helft met een 4-0 voorsprong. Nu bleek dat de eerste aanval het ook een stuk moeilijker had, maar weer deed de verdediging goed zijn werk. De laatste tien minuten was het weer de beurt aan de tweede aanval, en zij wilden laten zien dat ook zij goed kunnen aanvallen. En dat hebben we gezien! Ook zij wisten nog 4 keer te scoren. We wonnen de wedstrijd zeer verdiend met 8-0.
Dames, jullie hebben een goede wedstrijd gespeeld, maar de eerste en de laatste tien minuten waren gewoon geweldig. We hebben zelfs gezien dat jullie al probeerden om een pootje te spelen. Hou dit niveau nog even vast !!! Lotte, bedankt voor het meespelen.

Altior E3 – De Korfrakkers E3    Uitslag: 2-0
SCMH E2 – Altior E4                 Uitslag: 2-2
Emos F3 – Altior F1                  Uitslag: 2-0    Strafworpen: 2-3
Korloo W1 – Altior W1              Uitslag: 0-2    Strafworpen: 3-5
Korloo W2 – Altior W2              Uitslag: 4-0    Strafworpen: 3-5