20120917AltiorDSV 1 - Altior 1

Afgelopen zondag mocht Altior in Diessen aantreden tegen DSV. Deze ploeg is vorig seizoen samen met Altior gepromoveerd naar de TOP-klasse en de ploegen hebben spannende promotiewedstrijden tegen elkaar gespeeld. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden. Het eerste doelpunt is voor Altior, maar daarna lukt het de hele eerste helft niet meer om te scoren. Er wordt vergeten om het eigen spelletje te spelen en de dames proberen teveel te forceren. Gelukkig houdt de verdediging het nog redelijk dicht, waardoor de schade beperkt blijft en het scorebord na afloop van de eerste helft 1-3 aangeeft. De rustbespreking is duidelijk: er zal in de tweede helft uit een ander vaatje getapt moeten worden, wil Altior nog kans maken om de winst naar zich toe te trekken. En dat gebeurt, binnen vijf minuten in de tweede helft is de stand al 3-3. Altior groeit steeds verder in de wedstrijd en nu is het DSV die steeds meer probeert  te forceren. Het wordt nog 4-4, maar daarna gaan we vlot langszij en weten een 4-8 voorsprong af te dwingen. In de laatste minuten weet DSV nog eenmaal iets terug te doen, maar de wedstrijd is dan al beslist. Een 5-8 overwinning en dus twee punten kunnen worden meegenomen naar Heeswijk-Dinther. A.s. Zondag 23 september spelen we thuis tegen Swift uit Velden. We zullen alle support weer nodig hebben, de wedstrijd begint om 15.00 uur.

DSV 2 – Altior 2                                               Uitslag: 9-6

SCMH 3 – Altior 5                                           Uitslag: 7-10

Corridor 6 – Altior 6

Na een snelle start kwam Corridor sterk terug door scherper te spelen en een tikje fanatieker te zijn in het spel. Ondanks dat ze op gelijke hoogte kwamen wisten wij toch aan het langste eind te trekken en gingen met de winst naar huis. Eindstand 6-7. Doelpunten van: Marice (3), Anja (2), Angelique en Mariska.

Altior R1 – Ajola R1                                       Uitslag:  3-6

SVOC’01 A1 – Altior A1                                Uitslag:  7-8

Boskant/Concordia B1 – Altior B1           Uitslag: 11-2

BMC B1 – Altior B2                                        Uitslag:  1-9

RoDeBo C1 – Altior C1

We lieten deze wedstrijd zien wat we kunnen. En dat was in de 1e helft niet mis. De aanval liep nog niet soepel maar we wisten toch op 0-2 te komen. We liepen verder uit naar 3-0 maar ook wisten de meiden van RoDeBo te scoren 1-3. We gingen rusten met een voorsprong 1-4. Na rust kwam RoDeBo nog 1 keer tot scoren maar wij wisten er nog 2 te maken. Een goeie overwinning !!  Doelpunten van: Mijke 2x, Sanne 2x, Carmi en Zoë.

Altior C2 – JES C1                                            Uitslag: 6-2

Altior C3 – De Korfrakkers C3                    Uitslag: 1-6

Altior D1 – Emos D2                                      Uitslag: 1-3

Altior D2 – NDZW D1                                    Uitslag: 0-3

Boskant E1 – Altior E1                                  Uitslag: 3-6

Prinses Irene E2 – Altior E2

Op een skônne zaterdagochtend reden we met de meiden van naar Nistelrode om daar de strijd aan te gaan tegen Prinses Irene.  Klokslag vijf over twaalf begon de wedstrijd en scoorde Prinses Irene al in de derde minuut. De meiden  geven niet op en gaan door met de aanval en verdediging. Na 10 minuten staat het 2–0 en wordt er gewisseld van aanval. Lise raakt geblesseerd en komt Fieke in de verdediging. Ruststand  3–0. De 2e helft begint met een goede coaching. De meiden proberen te scoren maar helaas. De verdediging wordt goed ondersteund maar helaas scoort Prinses Irene voor de vierde keer. Altior laat het er niet bij zitten en probeert  te scoren, maar de bal ging net naast de korf. Na de wisseling van de aanval maakt Lieke een buikschuiver over het veld, een goede verzorging van moeder en de wedstrijd gaat weer verder.  Julia heeft de bal en Scooooooort !!!!!  5–1.  Met nog maar een paar minuten te gaan blijft Altior in de aanval. Er wordt afgefloten en de eindstand  is 5–1.  De volgende keer gaan we er voor, goed gedaan meiden!  Wij bedanken Prinses Irene voor de gastvrijheid en graag tot ziens! Trotse ouders van de meiden!

Altior F1 – Corridor F1

We begonnen goed aan de wedstrijd maar kwamen toch op achterstand 0-1. Maar we bleven gewoon doorgaan met goed spelen en kwamen verdiend op voorsprong. We bleven scoren en de tegenstandsters niet meer zodat we uiteindelijk met 5-1 wonnen !!!  Goed meiden !!  De strafworpen werden 1-1.

De Korfrakkers F3 – Altior F2                    Uitslag: 9-1        Strafworpen: 2-1

Altior F3 – Corridor F2

Het was een spannenede wedstrijd, het ging lang gelijk op. Wij hadden wel wat meer kansen maar wisten niet te scoren. Corridor had een kans en deze was meteen raak. Jammer. Met de stafworpen wonnen we wel, super. Eindstand 0-1 en de stafworpen 2-0.