120923 Sharyn_BellemakersAfgelopen zondag zag de pupil van de week, Sharyn Bellemakers,  Altior 1 aantreden tegen Swift 1 uit Velden. Bij aanvang van de wedstrijd delen de twee ploegen een derde plaats in de competitie, de inzet is dus duidelijk. De eerste helft lijkt gelijk op te gaan en de doelpunten vallen snel aan beide kanten. Na een 3-7 tussenstand weten de dames bij rust tot 7-9 terug te komen. Na rust beslisten ze het duel in hun voordeel: 13-12.

Na de 3-3 valt de score bij de thuisploeg echter even stil, waar Swift handig gebruik van maakt door naar 3-7 uit te lopen. Nog voor de rust weten de dames het gat weer te verkleinen tot 7-9. Hoewel Altior in het veld niet onder doet voor de bezoekers, lukt het nog niet om dit in de score uit te drukken. Dit zal de tweede helft dus anders moeten, willen de dames de wedstrijd nog naar zich toe kunnen trekken. Helaas is het Swift die het eerst de korf vindt na de rust, direct gevolgd door een doelpunt voor de thuisploeg, het wordt dus 8-10 en even later 9-11, maar daarna valt de score aan beide kanten stil. Met knap verdedigend werk en geduld in de verdediging lukt het Altior om in de laatste 10 minuten van de wedstrijd op gelijke hoogte te komen. Binnen enkele minuten daarna weet de thuisploeg nog tweemaal te scoren en met nog 5 minuten te spelen is de stand 13-11 en zijn de rollen omgedraaid. In de laatste minuut weet Swift nog op 13-12 te komen via een strafworp, maar meer geeft Altior niet weg. Met opgeheven hoofd en 2 punten op zak kunnen de dames het veld verlaten. Volgende week speelt Altior een uitwedstrijd tegen Rosolo uit Reusel, aanvang 15.00 uur op Sportpark Den Hoek.

Altior 2 – Concordia/Boskant 2                Uitslag: 10-3

Altior 3 – VVO 2                                              Uitslag: 11-6

Altior 4 – De Kangeroe 2                             Uitslag:  7-2

Altior 5 – Geko 3                                            Uitslag: 11-5

Altior 6 – Alico 2

Beide teams kwamen langzaam op gang. Na 15 minuten viel het eerste doelpunt voor Alico. Na de gelijkmaker kwamen wij vervolgens voor te staan en maakten de tegenstandsters 2-2. Na rust werd het 3-3 en toen zwakten wij af waardoor de dames uit Schijndel met 3 doelpunten voor kwamen staan. Na vele open kansen wisten we de stand tot 6-7 te brengen. Doelpunten van: Ilse 2x, Marice, Wieneke, Juliënne en Mariska.

Be Quick R1 - Altior R1                                 Uitslag:  4-0

Altior A1 – Miko ’76 A1                                               Uitslag: 11-5

Altior B1 – Corridor B1                                 Uitslag:  4-6

Altior B2 – SVO B1                                         Uitslag: 11-1

Altior C1 – ODIO C2

We hadden een van onze beste wedstrijden, we streden als één team en maakte het de tegenstandsters zo moeilijk dat die niet echt een doelkans hebben gehad. We wonnen de wedstrijd na heel veel gemiste kansen, met “MAAR”  5-0. Prima en goed gespeeld meiden, hou dit vast !!

Korloo F1 – Altior F1

We reisden vroeg in de morgen af naar Loosbroek. Er waren vrij grootte dames bij maar we gaan met goede moed aan de wedstrijd beginnen. Er wordt hard gewerkt maar we kunnen niet voorkomen dat we in de rust met 2-0 achter staan. Na de rust wordt het al vrij snel 3-0. Ons harde werken wordt niet beloond, Korloo scoort zelfs 4-0. We hebben allemaal goed ons best gedaan maar veliezen toch. Strafworpen spelen we gelijk 3-3.

Korloo F2 – Altior F3

We hadden er super veel zin, en gingen dan ook goed van start. Het bleef lang 0-0. We stonden goed te verdedigen, toch wist Korloo te scoren, 0-1. Wij mochten aanvallen en met een super afstandsschot maakte we 1-1. Dit was de eindstand. De strafworpen wonnen we met 0-2. Super gedaan!!!

De Korfrakkers W3 – Altior W1                               Uitslag: 9-0        Strafworpen: 2-1