20121001 AltiorRosolo 1 – Altior 1

Na de goede resultaten van de afgelopen weken, heeft Altior een derde plaats in de competitie weten in te nemen. Om deze te behouden, is het belangrijk ook de punten uit Reusel mee naar huis te nemen. De wedstrijd start goed en na een kwartier staat er 0-2 in het voordeel van Altior op het scorebord. Dit verschil van 2 wordt even gehandhaafd, maar dan weet de thuisploeg met twee vrije worpen op gelijke hoogte te komen, het is dan 4-4. In de laatste fase van de eerste helft wordt nog maar één keer gescoord en de ruststand is 4-5. In de eerste minuut van de tweede helft weet Altior het verschil te vergroten met een afstandsschot. Daarna weet Altior, totdat in de 20ste minuut de 7-10 wordt gescoord, constant een voorsprong van 2 of 3 doelpunten te behouden. Het laatste kwartier loopt anders. Rosolo nadert tot één punt en komt zelfs op gelijke hoogte. De Reuselse dames groeien in de wedstrijd, terwijl bij Altior het vertrouwen langzaam wegebt. Hierdoor lukt het de thuisploeg om een voorsprong te pakken en deze verder uit te bouwen tot 13-10. Altior komt er niet meer aan te pas. Volgende week spelen we om 15.00 uur een uitwedstrijd tegen Spes in Milsbeek.

Rosolo 3 – Altior 2                                         Uitslag: 7-3

Spoordonkse Girls 2 – Altior 3                  Uitslag: 4-7

VIOS 2 – Altior 4                                             Uitslag: 7-11

Blauw Wit 2 – Altior 5                                  Uitslag: 4-9

Concordia/Boskant 4 – Altior 6

In een moeizame eerste helft konden we tot de stand van 2-2 op gelijke hoogte blijven. Daarna kregen we de bal moeizaam bij en in de korf. De rust gingen we in met de stand van 5-3. De tweede helft namen we revanche en na enkele wissels bij de thuisploeg konden we uitlopen en met de winst naar huis keren. Eindstand 6-10. Door goed samenspel konden veel verschillende dames scoren. Doelpunten van: Marita 2x, Juliënne  2x, Wieneke  2x, Angelique, Jolanda, Marice en Chantal.

BMC A1 – Altior A1                                        Uitslag: 12-5

Rietvogels B1 – Altior B1                            Uitslag:  7-6

ODIO B1 – Altior B2                                       Uitslag:  3-3

Be Quick C1 – Altior C1

Het was een gelijk opgaande wedstrijd waarin we het de koploper toch moeilijk hebben gemaakt. Alleen onze aanval liep niet lekker dus we hadden te weinig scoringsmogelijkheden. Bij een stand van 3-3 hadden we nog even hoop op een gelijkspelletje maar Be Quick scoorde toch nog de 4-3.

Altior C2 – Odisco C1                                    Uitslag: 6-0

Altior C3 – BMC C2                                        Uitslag: 3-10

Altior D1 – Altior D2                                      Uitslag: 2-3

Celeritas E1 – Altior E1                                Uitslag: 4-3

Flash E1 – Altior E2                                        Uitslag: 3-1

Altior F1 – Be Quick F1

We spelen tegen de koploper. Als de wedstrijd begint geven we Be Quick veel tegenstand. Toch scoren ze de

0 -1. Even later maakt Senna 1-1. We werken allemaal heel goed maar toch is het helaas als het rust is

1-2. Na rust scoort Be Quick snel 2 keer achter elkaar en is het 1-4. Iris komt vrij voor de korf en scoort 2-4.
Dan scoort Be Quick weer 2 keer en is het 2-6. Senna mag een strafworp nemen en zorgt ervoor dat het 3-6 wordt. Be Quick scoort dan nog 3 keer en zo wordt de eindstand 3-9. Onze dames hebben allemaal super goed hun best gedaan. We zijn trots op ze en ze verdienen dan ook allemaal een dikke pluim voor het harde werken. Jammer dat dit niet tot winst heeft geleid. De strafworpen hebben we echter wel gewonnen met 4-1.

Altior F2 – De Korfrakkers F3                    Uitslag: 3-5        Strafworpen: 1-1

Altior F3 – Be Quick F2

Vol goede moed begonnen we aan de wedstrijd, we wilde winnen. De hele wedstrijd ging het gelijk op, dan hadden wij kansen en dan Be Quick. We konden beide niet scoren mede dankzij onze goede verdediging.

Super gedaan! Eindstand 0-0. Strafworpen 0-1.

Altior W1 – De Korfrakkers W1                               Uitslag: 2-1        Strafworpen: 0-0