2012-10-07 Spes__-_AltiorSpes 1 – Altior 1 Spes deelt met De Korfrakkers de nummer 1 positie in de competitie. Het eerste kwartier van de wedstrijd gaat gelijk op, maar daarna raakt Altior het spoor bijster. De thuisploeg blijft wel korfballen en de ruststand is 11-3. Ondanks dat de wedstrijd dan eigenlijk al is gelopen, wil Altior er de tweede helft weer vol tegenaan. Korfballend lukt het beter dan in de eerste helft en de eindstand wordt uiteindelijk 17-8.

A.s. zondag speelt Altior thuis om 15.00 uur tegen Be Quick uit Nuland.

De Peelkorf 2 – Altior 2                               Uitslag: 6-7

Bio 2 – Altior 3

"Let op, BIO is een hard werkend team en jullie zullen moe worden", zijn de woorden van Ruth. We laten ons niet afschrikken en gaan er met de volle 100% tegenaan. Na een paar minuten krijgen we een vrije worp waaruit Lotte scoort. We proberen onze voorsprong te vergroten maar maken onze kansen jammer genoeg niet af. BIO weet wel te scoren, gelukkig heeft Marinka snel antwoord en maakt ze de 1-2. Met deze stand gaan we de rust in. We starten de 2e helft erg fel. Marinka scoort al snel en ook na de vakswissel wordt er vlug gescoord! We staan fanatiek te korfballen, helaas krijgt BIO 2 strafworpen mee waardoor ze terugkomen tot

3-4. Daarna loopt de aanval wat stroef, maar na de peptalk van Ruth in de time-out scoort Myrna met een mooie afstapbal. Na een hoop gemiste kansen in de 1e helft weet ook Sarah het gat van de korf te vinden! Na wederom een strafworp van BIO krijgen we zelf ook een strafworp mee. Sanne legt deze bal er rustig in zorgt hiermee voor de eindstand 4-7.

Spes 4 – Altior 4                              Uitslag: 7-7

Prinses Irene 3 – Altior 5             Uitslag: 7-11

Avanti 5 – Altior 6

De dames uit Schijndel waren duidelijk een maatje te groot voor ons. We probeerden ze regelmatig het spel moeilijk te maken maar dat weerhield ze er niet van de ruststand te krijgen op 6-2. Vol goede moed begonnen we aan de tweede helft en na vele kansen en bijna zoveel missers aan onze kant verloren we de wedstrijd met 13-5. Doelpunten van: Juliënne 2x, Wieneke, Mariska en Angelique.

Altior F3 – Celeritas F2

Onze eerste wedstrijd in de regen, maar we lieten ons niet uit het veld slaan. We gingen super van start en nadat we de eerste hadden gescoord kregen we vleugels. We hadden veel de bal en hebben veel kunnen schieten, ook het verdedigen ging weer goed. Eindstand 4-0 en ook met de strafworpen wisten we met 2-0

te winnen. Super goed gewerkt met zijn alle !!!!!!

Altior W1 – BMC W1                     Uitslag: 1-2        Strafworpen: 2-2