20121021 Altior_C1Avanti 1 – Altior 1
Afgelopen donderdag 18 oktober mocht Altior voor haar eerste bekerwedstrijd in Schijndel aantreden tegen Avanti. Afgelopen jaar streden deze ploegen nog samen om de eerste plaats in de hoofdklasse zaal. Bij aanvang van de wedstrijd heeft Altior nog onvoldoende concentratie om de kansen goed af te maken. De ruststand is 1-6 in het voordeel van Altior, maar het verschil had eigenlijk groter moeten zijn. In de tweede helft lukt het Avanti niet meer om dichterbij te komen en een eindstand van 3-14 kan worden genoteerd. Altior mag dus door naar de kwartfinale van de beker, de dames zullen dan aantreden tegen DDW. Deze wedstrijd zal pas in de tweede helft van de veldcompetitie worden gespeeld.

Odisco 2 – Altior 6

In de eerste helft hadden we vele kansen op een zwaar grasveld. Er wilde echter geen doelpunt vallen aan onze zijde en we keken met de rust tegen een 3-0 achterstand aan. De tweede helft begon voortvarend en de invalsters scoorden beide 2 maal voordat Odisco de gelijkmaker scoorde. Nog éénmaal wisten we een voorsprong te nemen maar het was niet genoeg om de punten mee naar huis te nemen. De eindstand kwam op 6-5. Doelpunten van Daisy (2), Kim (2) en Wieneke.

Eendracht C1 – Altior C1

Deze wedstrijd was eerder afgelast wegens een slecht veld in Mook. Nu 2 weken later lag het er goed bij,

zodat we lekker en goed konden gaan korfballen, en dat deden we, alleen we vergaten te scoren zodat we gingen rusten met een tussenstand van 0-0. Na rust gingen we gelijk weer goed aanvallen en kregen weer volop kansen. Na weer enkele gemiste kansen was het eindelijk raak, een doorloopbal van Anne van Zutphen.

Maar Eendracht kwam terug in de wedstrijd 1-1. We bleven de kansen die we kregen missen zodat wij

op 1 doelpunt bleven staan en Eendracht in de slotfase toesloeg met een toevallig afstandsschot door een van hun meisjes, die het amper kon geloven dat de bal erin ging, maar ze wonnen de wedstrijd wel 2-1.

Nu de zaal in en hopen dat we daar meer kunnen gaan scoren !!!