Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Mountainbike

bikers.jpgWaalwijk - Een fantastische start van het seizoen. Zo mag de cyclo-wedstrijd van 15 februari jl. wel genoemd worden voor het Bikers-Giant MTB Team. Met een klinkende overwinning voor Anouk Kesseleer (Heeswijk-Dinther) bij de elite-dames, Rick van den Hanenberg (Berlicum) die net buiten het podium viel met een 4e plaats bij de masters I en Guus Smits (Berghem) die ondanks een valpartij toch nog tot de 8e plaats bij de elite-heren wist te komen.

De afgelopen weken leek tijdens de trainingen onder leiding van teamtrainer Aschwin van Oorschot niets mis te zijn met de vorm van de renners. En zij bevestigden die vermoedens. Rick kwam helaas net wat te kort voor het podium, terwijl Anouk meteen haar eerste overwinning in 2009 opeiste.

Nieuwkomer Guus (vorig jaar nog gastrenner) was gebrand op de overwinning. Een valpartij direct na de start betekende een verlies van zo'n anderhalve minuut. Uiteindelijk wist hij toch nog terug te komen tot een 8e plaats. 'Ik kwam voor de overwinning, maar gelet op de situatie mag ik hiermee toch tevreden zijn'.

Nieuwe gastrenner Tom den Otter (Schijndel) reed zijn eerste wedstrijd met licentie. 'Vorig jaar reed ik nog bij de jeugd, maar de categorie nieuwelingen is toch wel wat zwaarder, alleen al omdat de wedstrijd een stuk langer duurt en het tempo hoger ligt'.