Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Paardensport

19032013 chachachaHet winterseizoen werd voor ponyclub en rijvereniging De Valianten afgesloten met een hoge score behaald op het Nederlands Kampioenschap. Miranda Hoezen-van der Pas reed op de Brabantse Kampioenschappen paarden al sterk en wist zich daar te plaatsen voor het NK door een hele mooie 3e plaats te behalen.
 
Vrijdag 15 maart reed ze op het NK met haar knappe paard Cha cha cha in de klasse M1 dressuur een foutloze proef en werd daarmee 6e van Nederland in een heel sterk deelnemersveld.
 
Bij de Brabantse Kampioenschappen springen wist Janneke Dekkers een mooie 10e plaats te behalen met haar paard Clear Cristal.
 
Nicole Korsten had zich ook gekwalificeerd en behaalde  met Huro’s Colissan R. een 38e plaats.
Bij de ponyruiters was het Romy van Roessel die op de Brabantse Kampioenschappen dressuur haar pony Sharon naar een mooie 9eplaats reed.
 
Lieke Dortmans was ook afgevaardigd en had haar pony Stip in vorm. Maar helaas kreeg ze een teleurstelling te verwerken doordat haar pony daags voor het kampioenschap een lichte blessure op liep waardoor ze niet deel kon nemen. Stip is inmiddels gelukkig weer helemaal hersteld en Lieke bereidt hem voor op het zomerseizoen.
 
RSV De Valianten feliciteert haar leden met de behaalde resultaten en wenst alle leden een plezierig en succesvol zomerseizoen toe!
 
Bijgevoegde foto:
Miranda Hoezen-van der Pas met Cha cha cha tijdens NK