Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Paardensport

2014-01 Lieke_Dortmans_met_StipAfgelopen maanden hebben de ruiters en amazone’s van Ruitersportvereniging De Valianten uit Heeswijk-Dinther-Loosbroek hun uiterste best gedaan op de selectiewedstrijden in zowel de discipline dressuur als springen.
2014-01 Lieke_van_Gorkum_met_Didi_Onze beide Lieke’s, Lieke van Gorkum met haar pony Didi (A-B) en Lieke Dortmans met haar pony Stip (DE-L2) hebben een geweldige prestatie neergezet en hebben het kringkampioenschap weten te bemachtigen. Voor Lieke van Gorkum haar eerste echte wedstrijdseizoen en meteen kampioen, heel knap! Lieke Dortmans is het zelfs gelukt om voor de derde keer op een rij kampioen te worden. Eerst in de E-B en E-L1 en nu in de DE-L2. Beide amazone’s hebben zich hiermee geplaatst voor de Brabantse kampioenschappen dressuur. Ook Romy van Roessel met Sharon is hiervoor afgevaardigd in de klasse C-L2.
 
In de discipline springen is Ayla van Beusekom met haar pony Boy (C-B) reservekampioen geworden en heeft hiermee een ticket weten te bemachtigen voor de Brabantse Kampioenschappen springen.
Bij de paardenruiters en amazone’s is ook goed gepresteerd. In de discipline springen paarden mogen de zusjes Janneke en Didi Dekkers beide naar de Brabantse kampioenschappen in de klasse B. Janneke met haar paard Elvis Ps en Didi met haar paard Palmée.
 
In de discipline dressuur wist Miranda Hoezen-van der Pas met Cha cha cha reserve kampioen te worden in de klasse Z1. En ook met haar paard Wise Guy mag ze in de klasse ZZ Licht op de kampioenschappen gaan strijden voor afvaardiging naar het NK en Indoor Brabant.
 
RSV De Valianten is trots op al haar leden en feliciteert bovengenoemden met de behaalde successen. Tevens veel succes en rijplezier toegewenst op de Brabantse Indoor Kampioenschappen 2014! Zet hem op dames!
 
De Brabantse kampioenschappen vinden plaats:
-        24, 25 en 26 januari 2014 Dressuur Paarden te Schijndel
-        31 januari en 1 en 2 februari 2014 Dressuur Pony’s te Schijndel
-        8 en 9 februari 2014 Springen Pony’s te Oosteind
-        15 en 16 februari 2014 Springen Paarden te Oosteind.