Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Paardensport

Lieke van Gorkum met DidiDe leden van RSV De Valianten waren goed vertegenwoordigd op de Brabantse Indoor Dressuurkampioenschappen te Schijndel afgelopen weekenden.
Ons lid Lieke van Gorkum wist nadat zij reeds kringkampioen was geworden, nu Reservekampioen van Brabant te worden met haar pony Didi (zie foto) in de klasse A-B. Dit is een hele knappe prestatie, zeker omdat dit het eerste wedstrijdseizoen voor deze combinatie is. Ook Romy van Roessel reed een hele mooie proef met haar pony Sharon in de klasse C-L2. Hiermee behaalden ze een knappe 8e plaats. Kringkampioene Lieke Dortmans reed met haar pony Stip in de klasse DE-L2. Ze gingen fantastisch van start maar tijdens de proef kregen ze helaas wat last van spanning waardoor een hoge score er niet meer in zat. Ondanks dat wisten ze wel nog mooi een winstpunt te behalen.
Bij de paarden werd Miranda Hoezen-van der Pas met haar paard Cha cha cha 5e van Brabant in de klasse Z1 en heeft hiermee een ticket bemachtigd voor het NK Dressuur in maart welke in Ermelo verreden gaat worden. Mooie prestaties waar RSV De Valianten erg trots op is!
15 en 16 Februari vinden de Brabantse Indoorkampioenschappen Springen plaats in Oosteind. De zusjes Janneke en Didi Dekkers hebben zich hiervoor geselecteerd. Janneke met haar paard Elvis Ps en Didi met haar paard Palmée. We wensen Janneke en Didi heel veel succes en plezier toe!
Verder wensen we alle leden veel trainings- en wedstrijdplezier toe met hun pony’s en paarden, het weer werkt in ieder geval geweldig mee, wat een heerlijke winter voor ons paardenliefhebbers!