Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Paardensport

thumb DSC 0848Jumping Heeswijk Stal de Bussel Busselsesteeg 2 is een groot paardensport evenement met meer dan 1000 starts in 4 dagen. Het is leuk voor iedereen,jong en oud, u kunt van 17 t/m 20 juli genieten van geweldige paardensport met vele bekende regionale,nationale en  internationale ruiters en amazones .

De organisatie van dit evenement is in handen van de ruiters en vrijwilligers van de Rijvereniging Pater van de Elsen uit Heeswijk-Dinther.

Dit jaar is Jumping Heeswijk op een nieuwe locatie en wel op de terreinen van Stal de Bussel.Wij hebben daar de beschikking over een uitstekende zandbodem waardoor we niet meer van het weer afhankelijk zijn.
Wij beginnen op donderdag ochtend 17 juli om 9.00 uur, op vrijdag hebben we rubrieken voor de jonge paarden en ‘s avonds hebben we een showrubriek met aansluitend onze gezellige sponsoravond, de zaterdagavond is feest voor de jeugd. Als afsluiting op de zondagmiddag een spectaculair Barrière springen waar hoogtes tot 1.90 bereikt worden.

 Voor de kleine kinderen zijn er diverse attracties zoals: luchtkussen, zandbak, schminken etc.
De catering wordt zoals voorgaande jaren verzorgd door café- restaurant De Stanserhorn, die de heerlijkste gerechten voor u bereid.

U bent van Harte welkom om een kijkje te komen nemen op ons evenement.

Entree is gratis.  Zie ook onze website www.jumpingheeswijk.nl