Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Paardensport

Geertje kampioen met Gomes en Doet ie anders nooitMaar liefst vijf kringkampioenen in de disciplines dressuur en springen binnen de club, ruitersportvereniging De Valianten is er trots op! In de dressuur klasse A-B is Lieke van Gorkum met Didi kampioen geworden, in klasse C-L2 Romy van Roessel met Sharon, en in de klasse E-L1 Moby van de Velden met Coco Chanel.

Geertje van Aarle heeft zich in korte tijd ontpopt als springfenomeen. In haar eerste springseizoen wist ze meteen met twee pony’s kringkampioen te worden. Dit met haar pony’s Gomes in de klasse B-B en met Doet ie anders nooit in het C-B.

Naast de kringkampioenen wisten zich nog eens zeven leden af te vaardigen naar de Brabantse kampioenschappen door hoog te scoren tijdens de selectiewedstrijden. Bij de dressuur pony’s zijn dit Lieke Dortmans met Stip in de klasse E-M1 en Lieke van Gorkum met haar 2e pony Blacky in de A-B. Bij de dressuur paarden Nicole Korsten met Huro’s Fantastic Color R in de klasse B en Miranda Hoezen-van der Pas met Cha cha cha in de klasse Z2. Met haar paard Wise Guy moet Miranda nog één selectiewedstrijd rijden in de klasse ZZL maar staat er ook goed voor. Bij springen pony’s mogen Indy Bekkers met Moonlight van stal Dice in de klasse D-L en Shai Rooijmans met Carlos in het D-M naar de Brabantse Kampioenschappen. Bij springen paarden Marcel van Roessel met Don in de klasse L. Marcel is de vader van Romy en daarmee dus 2 uit een gezin die een gooi mogen gaan doen naar de titel Brabants kampioen. Wij wensen alle dertien combinaties heel veel succes toe op de Brabantse Kampioenschappen Outdoor 16 augustus voor de pony’s en 17 augustus voor de paarden te Sint Anthonis. Zet hem op allemaal!

Romy met Sharon kampioen-1Moby met Coco Chanel Lieke met Didi Kampioen