Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Paardensport

Het eerste HDL Kampioenschap Dressuur en SpringenOp zaterdag 27 september 2014 organiseert Ruitersportvereniging De Valianten uit Heeswijk-Dinther-Loosbroek "Het Eerste HDL Kampioenschap Voor Dressuur En Springen!" Dit alles organiseren zij op het oefenterrein aan

de Heibloemsedijk dat de afgelopen jaren een schitterende metamorfose is ondergaan. Met behulp van vele sponsors en de vele leden en ouders /partners die de handen uit de mouwen hebben gestoken is hier een trainings- en wedstrijd accommodatie aangelegd die voldoet aan de steeds hoger wordende eisen van de ruiters/amazones.

Nu de voltooiing van het terrein op handen is vindt de vereniging dat het tijd geworden is om een evenement voor en door de paardensportliefhebbers uit de plaatsen Heeswijk, Dinther en Loosbroek te organiseren.

voor wie is deze wedstrijd

Uitgenodigd voor dit kampioenschap zijn dus zeker niet alleen de leden van de vereniging  De Valianten, maar ook  oud-leden van de Valianten en andere rijverenigingen uit Heeswijk, Dinther of Loosbroek, maar ook inwoners van HDL met een pony/paard en ruiters/amazones met pony/paard dat gestald is in HDL.

Voldoe je aan een van bovenstaande criteria ga dan snel naar de site www.devalianten.nl. Hier vind je een inschrijfformulier en geef je vervolgens zo snel mogelijk op. We hopen op een grote deelname.

Het betreft een onderlinge wedstrijd voor jong-oud-ervaren en onervaren!! Door actieve wedstrijdruiters wordt gestart in de klasse waarin zij op dit moment uitkomen. Door onervaren ruiters word gestart in de laagste klasse B (Springen BB).

Je mag zelfs met meerdere pony's/paarden starten, vooraf vragen we je dan echter wel aan te geven met welk paard je voor het kampioenschap rijdt.

ook voor de jeugdige/ startende pony sporter

Voor de jeugdige ruiters die aan bovengenoemde eisen voldoen is er de mogelijkheid om te starten in de Bixie proeven die verreden kunnen worden. Dit zijn proeven waarin de ruiter/amazone tot de leeftijd van 13 jaar samen met de pony tijdens de proef  wordt begeleid. Deze proeven zijn een “op spelender wijs” opstapje richting de "echte" wedstrijdsport. Tevens hebben we voor deze deelnemers een rubriek voor de best/origineelst/leukst verklede combinatie dat wordt beoordeeld door een zeer deskundige jury.

prijsuitreiking met reünie

's avonds organiseert de vereniging een gezellige reünie waarbij de prijsuitreiking van het Kampioenschap zal plaatsvinden. Wij zouden het leuk vinden als hierbij veel Valianten, oud leden van de Valianten en overige deelnemers aan dit kampioenschap aanwezig zouden zijn!

Hopelijk tot ziens op zaterdag 27 september, te paard, als toeschouwer of tijdens de reünie!!