Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Paardensport

Moby van_der_Velden_met_Coco_Chanel16 en 17 augustus jl. vonden de Brabantse Kampioenschappen dressuur en springen plaats in Sint Anthonis. Van Ruitersportvereniging De Valianten uit Heeswijk-Dinther kwamen maar liefst 14 combinaties aan de start.

Bij de ponyruiters wist Moby van der Velden met haar pony Coco Chanel hoog te scoren. Ze behaalden een mooie 4e prijs in de klasse E-L1 wat erg knap is in zo’n sterk deelnemersveld. Ook Lieke van Gorkum met Blacky eindigde op een knappe 6e plaats in de klasse A-B. Bij het springen was het Indy Bekkers die imponeerde door in de prijzen te rijden.  Met Moonlight van Stal Dice  behaalde ze de 11 prijs in de klasse DE-L. Ze hoopt nog op afvaardiging naar het NK waar de beste 10 combinaties mogen deelnemen in haar klasse.

Bij de paarden dressuur behaalde Nicole Korsten met haar bonte hengst Huro’s Fantastic Color R een knappe 7e plaats in de klasse B. Miranda Hoezen-van der Pas was met haar beide paarden in vorm. Met Cha cha cha in de klasse Z2 wist ze de ochtendrubriek zelfs te winnen en met Wise Guy in de klasse ZZ-Licht werd ze 2e. Met beide paarden mocht ze overkampen voor het kampioenschap d.m.v. het rijden van een kür op muziek. Dat werd een spannende middag. Met Cha cha cha reed ze een kür op muziek uit de film The Lion King en met Wise Guy een kür op muziek uit de film Lord of the Rings. Met Cha cha cha werd ze hiermee 8e en met Wise Guy knap 3e. De scores werden met de ochtendrubriek verrekend en overall werd Miranda met Cha cha cha in het Z2 5e en met Wise Guy in de klasse ZZ-Licht 3e. Miranda mag met beide paarden deel gaan nemen aan de Nederlandse Kampioenschappen ook wel de Hippiade genoemd welke 5 en 6 september plaats gaat vinden in Ermelo. Graag willen we al onze leden die deelgenomen hebben aan het BK feliciteren met de mooie prestaties en Miranda heel veel succes toewensen op het NK!

Indy Bekkers_met_Moonlight_van_Stal_Dice

Hieronder de volledige uitslag van onze leden:

Dressuur pony’s: Lieke van Gorkum, Blacky klasse A-B 6e 63%; Lieke van Gorkum, Didi klasse  A-B 15e 61%; Romy van Roessel, Sharon klasse C-L2 10e 56%; Moby van der Velden, Coco Chanel klasse E-L2 4e 64,83%; Lieke Dortmans, Stip klasse E-M1 22e 57,83%;

Springen pony’s: Geertje van Aarle met Gomes klasse B-B en Doet ie anders nooit klasse C-B  uitg. pech; Indy Bekkers, Moonlight van stal Dice klasse DE-L 11e 0/4; Shai Rooijmans, Carlos klasse DE-M 15e 4;

Dressuur paarden: Nicole Korsten, Huro’s Fantastic Color R klasse B 7e 63,67%; Johan Verkuijlen, Fabulous V klasse L1 13e 62,5%; Miranda Hoezen-van der Pas, Cha cha cha klasse Z2 ochtend 1e 67,06% kür op muziek 8e 64,71% Overall 5e;  Miranda Hoezen-van der Pas, Wise Guy klasse ZZ-L ochtend 2e 65,29% kür op muziek 3e 69,08% Overall 3e.

Springen paarden: Marcel van Roessel, Don klasse L 17e.