Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Paardensport

1110291_Anders_met_paardenGraag willen we ons aan u voorstellen. Wij zijn: Susanne van Amstel met Ursela, Jessica Bosch met Siep, Ina de Jong met Lolkje, Linsey Lieverloo met Xyara en Gerlien van Os met Els. Als groep noemen we ons “DE DUNSJEDE HYNDERS.” 111029_Anders_met_paarden2

Onze naam komt uit de Friese taal en betekend: “ het dansende paard. “ Wij zijn een groep enthousiaste friezenliefhebbers die betoverd zijn geraakt door dit fantastische paard .

Wij zien de fries als een dier met een zeer welwillend, intelligent en trouw karakter, maar bovenal een echte steun en toeverlaat en grote vriend of vriendin voor de mens als eigenaar of verzorger

Door onze eigen paarden hebben we een band met elkaar als amazones . Tijdens een gezamenlijke bosrit is het idee ontstaan om 4tal te gaan rijden. We wilden er iets meer van maken dan de verplichte proefonderdelen. Samen zijn we ervoor gaan zitten en hebben een fantastische kur op muziek samen gesteld.

En we kunnen u verzekeren, met succes.
Voor de show hebben we mooie kostuums laten ontwerpen en bijpassende muziek uitgekozen.
We rijden in 4 -tal, d.w.z. in stap, draf en galop, naast, achter en door elkaar.

Inmiddels hebben we heel veel positieve reacties gehad op evenementen in de buurt .Zoals de oogstfeesten, maneges, koudbloedwedstrijden en als topper EFFE NOER GEFFE!!

Als er vraag komt voor bepaalde evenementen of bv huwelijken of jubilea is dat altijd met ons te bespreken en we zijn bereid om er iets moois met U van te maken.

Daarvoor vragen we dan een geringe onkostenvergoeding.

Als er vraag is voor onze show kunt U het laten weten door te telefoneren met 0623463945 of te mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Herpersteeg 1
Gerlien van Os

DUS WIJ HEBBEN PAARDENPLEZIER OP EEN ANDERE MANIER!!!

We hopen u binnenkort te mogen begroeten!