Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Paardensport

111220Miranda_Hoezen-v_an_der_PasMiranda Hoezen-van der Pas dubbel kampioen met haar dressuurpaarden.
Afgelopen weekend verliep zeer succesvol voor de paardenruiters van rijvereniging De Valianten uit Heeswijk-Dinther. In Nistelrode werd de laatste van vier selectiewedstrijden verreden en werd er gestreden om het kringkampioenschap van kring Uden en de afvaardiging naar de Brabantse Kampioenschappen.
Miranda Hoezen-van der Pas wist zich met twee paarden af te vaardigen door twee maal overtuigend het kampioenslint te bemachtigen. Dit met haar paarden Wise Guy in de klasse Z2 en Ariba in de klasse M1.

In de klasse M1 werd nog een spannende strijd gestreden met Johan Verkuijlen met Bugatti V die eveneens lid is van De Valianten. Johan eindigde achter Miranda op een mooie tweede plek in de eindstand en is daarmee ook verzekerd van deelname aan de Brabantse Kampioenschappen die in het laatste weekend van januari verreden gaat worden. Daar zal tevens gestreden gaan worden voor deelname aan de Nederlandse Kampioenschappen.

Ook de volgende mooie scores werden in Nistelrode behaald door leden van de Valianten:
Klasse B Marjolijn de Ridder met Beryl Z 4e plaats 180 punten
klasse L2 Silvia van der Heijden met Bamboes 2e plaats 200 punten 
klasse M1 Lieke van der Pas met Zinedine V 7e plaats 196/187 punten.

De paardenspringruiters hebben nog één selectiewedstrijd te gaan en daarin zullen o.a. Janneke Dekkers en Nicole Korsten gaan strijden voor afvaardiging.

Ook voor de ponyspringruiters is het nog even spannend. Voor hen is de laatste selectiewedstrijd op 8 januari.

Van harte gefeliciteerd met de behaalde successen en succes voor de komende wedstrijden!

  Ingezonden: Mariken Tolboom