Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Schieten

130603 Hedilo_zaalSchietsportvereniging Hedilo organiseert in het najaar 2013 voor de eerste keer een Bedrijfscompetitie Luchtgeweer voor ondernemers uit Heeswijk-Dinther en Loosbroek. Ondernemers en medewerkers kunnen op deze aangename manier kennis maken met de schietsport zoals die in Dinther wordt beoefend. Geschoten wordt uitsluitend met de door sv.Hedilo beschikbaar gestelde geweren. Alle schutters, zowel mannen als vrouwen schieten opgelegd.

Voor het bedrijf een fraaie kans om te werken aan teambuilding en voor de ondernemer een mooie kans om met andere ondernemers te netwerken. De wedstrijden gaan over 4 rondes en worden gehouden in het Cultureel Centrum in Dinther. Alle wedstrijddatums zijn op een zaterdagavond t.w.: 14 september - 12 oktober - 9 november en 14 december. Er kan met 1 of meer teams van 3 personen worden ingeschreven.

Wilt u deelnemen aan deze bedrijfscompetitie, schijf u dan zo vlug mogelijk in maar uiterlijk voor 15 juni. Voor inlichtingen of aanmeldingen neemt u contact op met Frans Jacobs tel. 0413-296200 Wij hopen van harte u als deelnemer van deze competitie te mogen begroeten.

Bestuur sv. Hedilo