Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Schieten

thumb Open dag Hedilo Op 7 september organiseert de Dintherse schietsportvereniging Hedilo weer een open dag in het Cultureel Centrum Servaes in Dinther.

Tijdens deze open dag, van 14.00u. tot 16.30u, kan men onder begeleiding van een van de leden

van schietsportvereniging Hedilo, met de nieuwste luchtwapens schieten.

Een van de onderdelen van deze dag is het Teilerschieten.

Dit Teilerschieten was het grote succes tijdens het Benefietwedstrijd op 28 december 2013 voor de 13 jarige ernstig zieke Iris van Oosterhout. Bij het Teilerschieten gaat het om de perfecte 10 te schieten. Iedereen kan met een beetje geluk een 10 schieten, dus kan ook iedereen met een beetje geluk, de perfecte 10 schieten.  Onze meetapparatuur is in staat om op 1/1000ste millimeter nauwkeurig de afstand tot het middelpunt te berekenen.

Sv. Hedilo looft een leuke prijs uit voor de beste Teiler.

Daarnaast geeft onze blinde schutter Patrick Schuurmans een demonstratie. Bij Patrick wordt het licht omgezet naar geluid. Denk maar eens aan een achteruitrijsensor op uw auto. Misschien kunt u zelf eens ervaren wat het betekent om als blinde te schieten.

Ook onze kersverse Nederlandse Kampioenen van 2014,  Joep van Lankveld en Iris van Oosterhout zijn aanwezig, zij zullen graag al uw vragen beantwoorden.

Hebt u interesse in de schietsport, loop dan even binnen en probeer eens wat luchtwapens uit. Er zit wellicht iets voor u bij.

We zien u graag op 7 september.

Voor telefonische informatie:

Secretaris sv. Hedilo:  Frans Jacobs tel. 0413-296200