Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Schieten

2015-03-22 Winnaar boogschietenElk jaar houdt het Heeswijkse Sint Willebrordusgilde tijdens de winterperiode voor haar leden een kruisboogcompetitie. Dit jaar werd er 13 keer op zondagmorgen geschoten op de “wip” waarvan de beste 10 wedstrijden werden geteld. Van begin af aan nam Patrick van der Cammen de leiding om deze ook niet meer weg te geven en won uiteindlijk met 138 punten. Hij heeft 3 wedstrijden helemaal niet gemist en 4 wedstrijden maar 1 schot en daarmee kreeg hij uiteindelijk een voorsprong van 18 punten op nummer 2 Heidi Broeren.

Heidi schiet pas het 2e jaar mee en is omhoog geklommen van een 15e plaats vorig jaar naar nu een 2e plaats met een flinke verbetering van haar wedstrijdgemiddelde. Een hele prestatie.

 

 

2015-03-22 Sint Willebrord3e is evenals vorig jaar Yorick Laros die op 19 punten volgt van de winnaar en slechts op 1 punt van de nummer 2 en is wat zijn gemiddelde betreft een heel constante schutter.

Het was een gezellig jaar, met heel jonge deelnemers en wat oudere, met mannen en vrouwen. Dit jaar heeft de jongste man gewonnen en het zou wel eens kunnen gebeuren dat we volgend jaar een vrouwelijke winnaar krijgen, de dames schieten steeds beter en worden ook volledig door de mannen geaccepteerd. Al bij al een geslaagde competitie. Proficiat alle deelnemers met jullie sportieve strijd, maar vooral Patrick met zijn 1e plaats.