Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Tafeltennis

tafeltennisvereniging_non_.jpgOp 23 november is het 30-jarig bestaan gevierd van tafeltennisvereniging N.O.N. uit Heeswijk-Dinther.  Dit was mede mogelijk gemaakt door de sponsorbijdrage van de Rabobank. Wij bedanken de Rabobank voor de nieuwe tafeltennistafel en hopen hier nog lang gebruik van te mogen maken.

Zie foto's

Door Toon Gevers , voorzitter en man van het eerste uur, wordt in een openingstoespraak een korte uiteenzetting gedaan over het wel en wee van de club in de afgelopen 30 jaar. De tafeltennisvereniging N.O.N. is in 1978 opgericht. Als onderkomen werd toen gekozen voor café “de Zwaan”. In de 30 jaar van haar bestaan kende de club vele verschillende onderkomens zoals het parochiehuis in Dinther, daarna café “de Pub” en later een eigen onderkomen in de Veldstraat, wat afbrandde waardoor men weer op zoek moest naar een ander onderkomen. Dit werd de zaal “D’n Tol”. In de  zomervakantie van dit jaar is de club opnieuw verhuisd naar de nieuwbouw accommodatie in sporthal Bernrode. Dit is nu het thuishonk van de vereniging.
    De club telt nu 22 senior leden en 18 junioren. Op de maandagavonden wordt er getraind door zowel eerst de jeugd en wat later op de avond de senioren. Na afloop van de trainingen wordt er nog menig partijtje uitgevochten op de groene tafels. Na afloop is er nog de mogelijkheid tot wat napraten met een drankje.
    Ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan is er op 23 november in het nieuwe onderkomen een open toernooi gehouden waarbij leden en niet-leden streden om de eer. Ook de allereerste voorzitter en oprichter van N.O.N. Henk van de Marel is aanwezig.
Er werd verwoed getennist en menig zweetdruppeltje is in de kleren gaan zitten. Er werd gespeeld in verschillende poules door zowel jong als oud. In de tussenliggende tijd was er tijd voor een snackje en een drankje. Nadat om ca. 17.00 uur het toernooi is afgesloten door de voorzitter Toon Gevers, is er gelegenheid om te genieten van een uitgebreid warm en koud buffet. Hier wordt dan ook dankbaar gebruik van gemaakt en onder het genot van een drankje eindigt deze geslaagde dag.Wij denken dat alle deelnemers op een fijne manier kennis gemaakt hebben met de gemoedelijke en zeker ook fanatieke sfeer binnen N.O.N.
    Er is altijd gelegenheid om kennis te maken met de club op maandagavonden. De jeugd speelt dan van 19.00 uur tot 20.00 uur en de senioren vanaf 20.00 uur tot ca. 22.30 uur.