Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Tafeltennis


081227-tlun-henkietoernooi-tafeltennis2.jpgTijdens de kerstvakantieweek is, op 27 december, het Henkie-tafeltennistoernooi gespeeld.
De jeugd, van tafeltennisvereniging NON. was in de nieuwe locatie aan de Zijlstraat in Heeswijk aanwezig om een onderling toernooi te spelen, samen met hun vriendjes en vriendinnen. Voor foto's klik hier.   Ieder jeugdlid had een introducé meegenomen en zo werd in een strak schema de strijd aan gegaan tegen gelijkwaardige tegenspelers. Toon Gevers, trainer van dezelfde tafeltennisvereniging en oprichter/organisator van het Henkie-toernooi, begeleidde de jeugd samen met een aantal enthousiaste vrijwilligers. Zo hadden 12 enthousiaste jongens en meisjes die mee deden een geslaagde dag en tussendoor een versnapering en aan het einde het uitreiken van de prijzen werd er nog gezellig onder het genot van een frisdrank en een frietje weg gepikt.
De naam Henkie-toernooi is ontstaan nadat hoofdsponsor, medespeler en vriend Henk Verhagen door een dramatisch motorongeval om het leven is gekomen. Henk je blijft in onze gedachten.

Tafeltennisvereniging NON investeert, de afgelopen jaren, veel in de jeugdleden, wat resulteert in een groeiend aantal jeugdleden. Zo krijgen ze elke maandagavond vanaf 7 uur training en spelen ze op zondag in competitie verband bij de NTTB, eens per jaar organiseren ze ook een jeugdtoernooi waarbij alle leden hun vriendjes en vriendinnen mogen uitnodigen. Onder begeleiding van Toon Gevers worden de spelregels uitgelegd. Waarna ze, van 10 uur s’ ochtends tot 3 uur s’ middags, in een onderlinge competitie, een sportieve strijd aan gaan met de andere kinderen. Er wordt zowel individueel als in een dubbelspel gespeeld en dat alles zorgt voor een voortreffelijke middag tafeltennissen.

Na een leuke middag tafeltennissen was er voor een ieder nog een leuke attentie, mede mogelijk gemaakt door onze nieuwe sponsor A. van Gemert van de firma GBA Bouwbegeleiding & Advies BV en kon een ieder naar alle tevredenheid huiswaarts gaan.

Hebt u interesse om ook te komen tafeltennissen dan kun je elke maandagavond vanaf 19:00 uur terecht in de sportzaal van “Bernrode”te Heeswijk. Ook voor de leeftijd boven 16 jaar is er de gelegenheid om te trainen/spelen vanaf 20:00 uur. De eerste 6 weken zijn GRATIS.