Dit is het HaDeejer.nl archief  van: 2006  tot  september 2015

Tafeltennis

091227_Henkie-tafeltennistoernooi_20Op 27 december wordt traditioneel gesproken een kennismakings-toernooi georganiseerd voor de jeugd van HaDee door tafeltennisvereniging N.O.N. uit Heeswijk-Dinther.  Al vele tientallen jaren op de “derde” kerstdag. Vijf jaar geleden is de naam gewijzigd in Henkie-toernooi ter nagedachtenis aan het overlijden van hoofdsponsor Henk Verhagen. Dus dit jaar het 1ste lustrum.
Door Toon Gevers, de trainer van de vereniging is een competitie opgezet waarbij een wedstrijd gespeeld werd door de eigen jeugdspelers tegen de “nieuwkomers” . Deze waren op uitnodiging van de leden gekomen voor een gezellig en sportief dagje tafeltennis.

Na een aantal rondes is er tijd voor een versnapering en onder het genot van een drankje en een hapje is het lekker bijkletsen.

Na een welverdiende rust worden de wedstrijden hervat en na een spannende strijd wordt uiteindelijk de resultaten bekendgemaakt.

De organisatie kan terugblikken op een geweldige sportieve dag, en hopelijk  kijkt “Henkie” mee naar een geslaagde dag tafeltennis.

 

Wij denken dat alle deelnemers op een fijne manier kennis gemaakt hebben met de gemoedelijke en zeker ook fanatieke sfeer binnen N.O.N.

Er is altijd nog meer gelegenheid om kennis te maken met de club op elke maandagavond. De jeugd speelt dan van 19.00 uur tot 20.15 uur en de senioren vanaf 20.15 uur tot ca. 22.30 uur. Loop eens vrijblijvend binnen.

 

Ton Lunenburg.